Λίγες μέρες απομένουν για την έναρξη του 8ου P.I.C.K. Πάτρας και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του Ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Λίγες μέρες απομένουν για την έναρξη του 8ου P.I.C.K. Πάτρας και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του Ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Αντίστροφη μέτρηση για το P.I.C.K. Πάτρας

1.955 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2016)

Τέσσερις μέρες μας χωρίζουν από τη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα. Το 8ο P.I.C.K. Λουξ Cola έρχεται και άπαντες είναι έτοιμοι για το «καυτό» Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα.

Πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αχαΐας, η τελευταία συνέντευξη τύπου λίγο πριν τους αγώνες με την παρουσία φορέων, χορηγών, ΜΜΕ αλλά και φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Από την πλευρά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος ο οποίος τόνισε : «Συμμετέχουμε σε μια διαδικασία, η οποία έχει έντονο το χαρακτήρα της εξωστρέφειας, που έχει ανάγκη η περιοχή μας. Η ιδέα ξεκίνησε από λίγους και αγκαλιάστηκε από πολλούς. Το έχουμε στο αίμα μας σαν Πατρινοί τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Φέτος θα γίνει ένα βήμα παραπάνω. Η ασφάλεια είναι πάνω απΆ όλα και το θέαμα πολύ σπουδαίο. Δωρεάν οι συμπολίτες μας μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Μεγάλη εισροή επισκεπτών και τόνωση της τοπικής αγοράς γίνεται μέσω του P.I.C.K.. Η επιτυχία του γεγονότος είναι ότι έχει αγκαλιαστεί από τους συμπολίτες».

Ο αντιπρόεδρος του ΑΟΠ Αλέξης Παυλόπουλος ανακοίνωσε τον αριθμό των συμμετοχών στο φετινό P.I.C.K. που ανέρχονται στις 55 και αναφέρθηκε σε διάφορα αγωνιστικά ζητήματα : «Συμμετέχουμε στο 8ο P.I.C.K. διδαγμένοι από προηγούμενες φορές και κάθε χρόνο καλύτεροι. Έχουμε επιμεληθεί το αγωνιστικό κομμάτι ως ΑΟΠ, έχουμε κάνει σχεδιασμό και προετοιμασίες και είμαστε έτοιμοι. Η Πάτρα κινείται στους ρυθμούς του P.I.C.K. Έχουμε δώσει πολύ μεγάλη έμφαση στο θέμα της ασφάλειας, που είναι το πρώτο ζητούμενο για εμάς. Να το ευχαριστηθούμε, να το διασκεδάσουμε και να είναι τιμή μας και καμάρι μας σαν Πατρινοί που έχουμε καταφέρει να κάνουμε Σιρκουί μέσα στην Πάτρα».
 

Εκτός από τις ομιλίες των προσκεκλημένων, έγινε λεπτομερής αναφορά στα event που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των αγώνων. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο 8ο P.I.C.K. θα δούμε στο ρόλο του Safety car τη Dodge Viper V10, ενώ ο Loris Rosati θα συναρπάσει το κοινό με τα ακροβατικά κόλπα τα οποία κάνει με το τρίκυκλο όχημα πιστό αντίγραφο του κεραυνού Μακουίν. Η ομάδα ακροβατικών Arrepiado που πάντα δίνουν το παρών τα τελευταία χρόνια στο μεγάλο ραντεβού, η frenzy drift team των Αποστόλη και Γιάννη Παπαλεξόπουλου.

Για πρώτη φορά φέτος θα συμμετέχουν οι φίλοι της Harley Πάτρας, ενώ όπως και πέρυσι θα έχουμε δυναμική παρουσία των supercars από το ομώνυμο club. Baby Κart με τους λιλιπούτιους οδηγούς, Λουξ Cola Action Park για τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων, ενώ την παράσταση θα κλέψουν τα εκρηκτικά ΕΚΟ PICK GIRLS. Σημαντική και ιδιαιτέρως τιμητική είναι η παρουσία στους αγώνες του διεθνούς φήμης αλυτάρχη Alessandro Ferari.

Το 8o P.I.C.K. Λουξ Cola διοργανώνουν ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών, η Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Νέων υπό την επίβλεψη της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος. Συνδιοργανωτές του 8ου P.I.C.K. είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, με τη σημαντική συμβολή του Δήμου Πατρέων που παραχωρεί τους χώρους και τους δρόμους της πόλης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO PROACE
skoda