Την έχουν βάψει με χρώματα που αρμόζουν σε ένα αυτοκίνητο της ασφάλειας και του έχουν προσθέσει και φώτα στην οροφή.

Την έχουν βάψει με χρώματα που αρμόζουν σε ένα αυτοκίνητο της ασφάλειας και του έχουν προσθέσει και φώτα στην οροφή.

Από την μαφία στην Αστυνομία

3.572 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2017)

Όταν μια Ferrari 458 κατασχέθηκε από την μαφία, οι Αρχές βρήκαν έναν νέο ρόλο για αυτήν. Πώς κατέληξε να γίνει αστυνομικό;

Πλέον υπάρχει μια λιγότερη Ferrari στα χέρια της ιταλικής μαφίας, με την αστυνομία του Μιλάνου να την παίρνει στην κατοχή της και να την χρησιμοποιεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Μάλιστα την έχουν βάψει με χρώματα που αρμόζουν σε ένα αυτοκίνητο της ασφάλειας και του έχουν προσθέσει και φώτα στην οροφή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Χάρη στους ιταλικούς νόμους, η αστυνομία και η πυροσβεστική μπορούν να κρατήσουν αν το επιθυμούν την ιδιοκτησία της μαφίας αν πέσει στα χέρια τους. Έτσι, η αστυνομία του Μιλάνου κατάφερε να το ενσωματώσει στο στόλο της, με την εταιρία μάλιστα που ανέλαβε την μετατροπή του να την κάνει δωρεάν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν κατασχεθεί άλλα 29 αυτοκίνητα και 3 μοτοσυκλέτες από τη μαφία στο Μιλάνο. Όλα τους έχουν δοθεί στις υπηρεσίες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

 
Αντίστοιχα στη Μπολόνια, χρησιμοποιούν μια Lamborghini Huracan για να μεταφέρει αίμα και ανθρώπινα όργανα για μεταμοσχεύσεις με μεγάλη ταχύτητα από το ένα μέρος στο άλλο χάρη σε ειδικές μετατροπές που έχουν γίνει στο εσωτερικό της. Κάτι αντίστοιχο κάνει και μια άλλη Huracan στην Ρώμη.

Πως σας φαίνεται αυτή η μέθοδος ενίσχυσης των σωμάτων ασφαλείας από την ιταλική Πολιτεία;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda