Η αποκλειστική, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα μας, δείχνει ακριβώς πως θα είναι το νέο μοντέλο της Opel.

Η αποκλειστική, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα μας, δείχνει ακριβώς πως θα είναι το νέο μοντέλο της Opel.

Αποκλειστικό: Νέο μικρό Opel SUV

4.574 Επισκέψεις στο άρθρο (30/9/2016)

H Opel έχει στα σκαριά νέο, μικρό SUV. Δείτε πότε θα είναι έτοιμο καθώς και με ποια μοτέρ θα εφοδιάζεται.

Τι νέο θα φέρει

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

5θυρο compact SUV
Από 1.000 κυβικά
Πιθανή ονομασία Corsa X
Λανσάρισμα     το 2017

Η επιτυχία του Mokka άνοιξε για τα καλά την όρεξη των ανθρώπων της Opel για compact οχήματα ελεύθερου χρόνου, οι οποίοι ετοιμάζουν ένα ακόμη compact SUV για το άμεσο μέλλον. Με μήκος κοντά στα 4,2 μέτρα, το νέο SUV της Opel θα είναι πιο κοντό από το Mokka, αλλά πιο μακρύ από το σημερινό ADAM Rocks.

Το πάτωμα πάνω στο οποίο θα βασιστεί αναμένεται να είναι η προσθιοκίνητη πλατφόρμα του Opel Corsa, με το οποίο θα μοιράζεται και το εργοστάσιο κατασκευής στην Ισπανία. Αναμένεται δε στη γκάμα να υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο δικίνητες εκδόσεις και όχι τετρακίνητες, στα πρότυπα ανταγωνιστικών του μοντέλων όπως το Renault Captur και το Peugeot 2008. Δεν αποκλείεται το νέο μοντέλο, που θα αντικαταστήσει το Meriva στη γκάμα της Opel, να ονομαστεί Corsa X.

Μοντέρνο και νεανικό
Όπως είναι εμφανές και από τις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες κατασκοπευτικές μας εικόνες, το μικρό crossover αυτοκίνητο θα αποκτήσει μια άκρως νεανική και μοντέρνα εικόνα, με στοιχεία που παραπέμπουν τόσο στο νέο Opel Corsa, όσο και στο ADAM Rocks. Εντύπωση προκαλεί και η οροφή, η οποία, στα πρότυπα των ADAM/ADAM Rocks, δείχνει σαν ανεξάρτητο τμήμα έναντι του υπόλοιπου αμαξώματος. Στο εσωτερικό τέλος, αναμένουμε να δούμε κάτι που θα εμπνευστεί από το αντίστοιχο τμήμα του νέου Corsa, ενώ αυξημένη θα είναι και η εσωτερική πρακτικότητα. Με 1,0 turbo κινητήρα Από εκεί και πέρα, στο κομμάτι των κινητήρων θα δούμε τα νεότερα μηχανικά σύνολα βενζίνης και diesel της Opel, με τον 3κύλινδρο, 1,0 turbo ECOTEC άμεσου ψεκασμού των 90 και 115 ίππων να αποτελεί τη βάση στην γκάμα. Στην περίπτωση των πετρελαιοκινητήρων, θα υπάρχει ο 4κύλινδρος 1,6 CDTI των 110 και πιθανότατα και 136 ίππων, του Opel Astra.

«Διαβάστε αποκλειστικά για το νέο Opel Insignia, αλλά και για 6 ακόμη νέα μοντέλα της Opel στο καινούργιο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα»

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto