Αποσύρεται ο Χαμλιτον;

Αποσύρεται ο Χαμλιτον;

Αποσύρεται ο Χάμιλτον;

3.127 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2017)

Βόμβα μεγατόνων έριξε ο Λιούις Χάμιλτον , ο οποίος σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Βρετανός οδηγός, ο οποίος κυνηγά την κατάκτηση του τέταρτου τίτλου του, ανέφερε σε δηλώσεις «Η μοίρα μου είναι στα χέρια μου. Μπορεί να σταματήσω στο τέλος της φετινής χρονιάς. Δεν ξέρω αν θα είναι λιγότερο μεγάλη η κληρονομιά μου, αν σταματήσω σε πέντε χρόνια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Δε θέλω να κάνω σχέδια γιατί δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρω. Αυτό που ξέρω είναι, πως ότι αποφασίσω να κάνω, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα πετύχω μεγάλα πράγματα, είτε συνεχίσω στους αγώνες, είτε είναι κάτι άλλο στη ζωή μου. Πότε δεν πρόκειται να σταματήσω να πιέζω τον εαυτό μου στα όρια του».
Στη συνέχεια αναφερόμενος στο Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος αποσύρθηκε πέρυσι τόνισε «Μπορώ να καταλάβω κατά κάποιο τρόπο την αίσθηση του να θέλει να σταματήσει και να κάνει κάτι διαφορετικό» και συνέχισε
αναφερόμενος στον εαυτό του «Που και που έχω μία σκέψη, τι θα κάνω μετά τη Formula1. Μετά βλέπω το μονοθέσιο και λέω «πιστεύω ότι θα μείνω». Δεν ξέρω για πόσο, αλλά είμαι ακόμα ανταγωνιστικός και πεινασμένος και ακόμα παρουσιάζω τον καλύτερό μου εαυτό».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τη Mercedes, και μάλιστα με πολύ υψηλές απολαβές. ¶λλωστε, ο ίδιος είχε πει το 2015, αφού είχαν πέσει οι υπογραφές για το νέο τριετές, ότι θα συνεχίσει την καριέρα του και όταν αυτό ολοκληρωθεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda