Αττική Λέσχη Τετρακίνησης

Αττική Λέσχη Τετρακίνησης

(4/5/2016)

Η Αττική Λέσχη Τετρακίνησης έιναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που τα μέλη του έχουν κοινό μεταξύ τους την αγάπη τους για τα οχήματα 4Χ4 και τις εκτός δρόμου δραστηριότητες.

Η Αττική Λέσχη Τετρακίνησης έιναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που τα μέλη του έχουν κοινό μεταξύ τους την αγάπη τους για τα οχήματα 4Χ4 και τις εκτός δρόμου δραστηριότητες.Ο σκοπός του Σωματείου είναι η καλλιέργεια και εμπέδωση στη συνείδηση των μελών του της αγάπης και προστασίας της φύσης και του φυσικού εν γένει περιβάλλοντος μέσω της προσέγγισής του με οχήματα ειδικής κατηγορίας και δυνατοτήτων κίνησης εκτός δρόμου που διαθέτουν τετρακίνηση. (4x4)Η εκπαίδευση για την ανάπτυξη σωματικών και ψυχικών δυνάμεων, δεξιοτήτων και τρόπων των μελών και των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις του σωματείου, έτσι ώστε να καθίσταται δυνατή η επιβίωση στη φύση και η αρμονική συμβίωση σε αυτήν.
Η χρησιμοποίηση μηχανοκίνητων και μηχανικών μέσων που διαθέτουν τα μέλη σε συνδυασμό με την τεχνική γνώση και την καλλιέργεια αυτής μέσω μορφωτικών προγραμμάτων, προκειμένου να υπερπηδούνται δυσκολίες ή εμπόδια που δημιουργεί το φυσικό περιβάλλον στην κίνηση σε αυτό.Η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας, αλληλοβοήθειας, φιλίας μεταξύ των μελών.
Ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που σχετίζονται με τη φύση, το φυσικό περιβάλλον, τα μηχανοκίνητα οχήματα και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.Όλα αυτά και άλλα πολλά εμείς τα κάνουμε πράξη μέσα από τις εκδρομές τις συζητήσεις και τις συχνές μας συναντήσεις στον χώρο μας όπου σας περιμένουμε για να σας μυήσουμε στον περιπετειώδη χώρο του 4Χ4 και των ανθρώπων του.
Η λέσχη βρίσκεται Αχαρνέων Ιππέων και Μεγάλου Βασιλείου, περιοχή Προφήτη Ηλία, Α` Εμπορικό κέντρο Αχαρνών.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 2853600, ενώ το site της είναι www.attiki4x4.com.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
OPEL