`Ατυχος στάθηκε ο Γερμανός πιλότος.

`Ατυχος στάθηκε ο Γερμανός πιλότος.

Ατύχημα & διακοπή δοκιμών για Vettel

2.924 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2017)

Την ώρα των δοκιμών, των νέων βρόχινων ελαστικών Pirelli στη πίστα του Fiorano, ο Sebastian Vettel έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να βγει το μονοθέσιο εκτός πίστας.

Η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε και πολύ καλά για τον πιλότο της Ferrari, Sebastian Vettel, καθώς ο Γερμανός τρόμαξε για τα καλά τους ανθρώπους της Ιταλικής φίρμας, όταν έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου και βγήκε έξω από τη πίστα του Fiorano.  H πίστα βρεχόταν με σύστημα μπεκ, έτσι ώστε να μπορέσει ο Vettel να δοκιμάσει τα νέα βρόχινα ελαστικά της Pirelli.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, βγήκε χωρίς βοήθεια από το μονοθέσιο και παρόλο που τραντάχτηκε γερά, δεν τραυματίστηκε. Ωστόσο, το μονοθέσιο της Ferrari υπέστη κάποιες ζημιές και μεταφέρθηκε για επισκευή στο Maranello, ενώ παραμένει άγνωστο εάν θα χρησιμοποιηθεί για την ολοκλήρωση των δοκιμών και αύριο.

Σύμφωνα με την Ιταλική μάρκα, στη περίπτωση που επισκευαστεί το μονοθέσιο, πίσω από το τιμόνι θα καθίσει ο Antonio Giovinazzi, όπως είχε γίνει και με τα δοκιμστικά της περασμένης εβδομάδας.
Η Ferrari δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημο ακόμη για το περιστατικό, το οποίο διέκοψε απότομα τις δοκιμές, όμως αναμένουμε σύντομα τις εξελίξεις.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda