Kατά την 4η μέρα δοκιμών στη Βαρκελώνη, ο Fernando Alonso με το μονοθέσιο της McLaren-Honda έφυγε από την πορεία του στην 3η στροφή και προσέκρουσε στον τοίχο.

Kατά την 4η μέρα δοκιμών στη Βαρκελώνη, ο Fernando Alonso με το μονοθέσιο της McLaren-Honda έφυγε από την πορεία του στην 3η στροφή και προσέκρουσε στον τοίχο.

Ατύχημα για τον Alonso στη Βαρκελώνη

2.069 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2015)

Στις δοκιμές της Βαρκελώνης για την F1, ο Alonso με το μονοθέσιο της McLaren-Honda χτύπησε σε τοίχο, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός του πιλότου.

Η κακοτυχία της McLaren-Honda συνεχίζεται, καθώς μετά τα προβλήματα του Button με το μονοθέσιο κατά τις δοκιμές στη Βαρκελώνη ήρθε και το ατύχημα του Alonso, ο οποίος έπεσε με το MP4-30 σε έναν τοίχο, χωρίς να υπάρξει ωστόσο τραυματισμός του οδηγού.
Πιο συγκεκριμένα, κατά την 4η μέρα δοκιμών στη Βαρκελώνη, ο Fernando Alonso με το μονοθέσιο της McLaren-Honda έφυγε από την πορεία του στην 3η στροφή και προσέκρουσε στον τοίχο. Ο πιλότος της F1 διατηρούσε τις αισθήσεις του και δεν φαινόταν να έχει τραυματιστεί κάπου, όμως προληπτικά μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.
Μετά τις εξετάσεις, ο Alonso διαπιστώθηκε ότι είχε διάσειση, αλλά δεν υπήρχε κάποιος άλλος τραυματισμός. Παρόλα αυτά ο πιλότος της F1 παρέμεινε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, μιας και -όπως αναφέρθηκε- ο Ισπανός οδηγός αισθανόταν λίγο αδιάθετος.
Στο πλαίσιο αυτό, ο επικεφαλής της ομάδας racing της McLaren, Eric Boullier, τόνισε ότι ο «Fernando δεν έχει τίποτα σοβαρό, παρά μία διάσειση. Γι αυτό τον λόγο παρέμεινε στο νοσοκομείο, χωρίς να εμπνέεται ανησυχία από την κατάσταση της υγείας του αθλητή. Όλα τα υπόλοιπα που διαρρέουν, απλώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw