Ο Button με το λαβωμένο μονοθέσιο

Ο Button με το λαβωμένο μονοθέσιο

Alonso μιλάει για Button +vid

3.950 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2016)

Ο Alonso λέει ότι με βάση και αυτό το περιστατικό που έγινε στον Βutton θα πρέπει να ξαναδούμε τα θέματα ασφαλείας του πιλοτηρίου ξανά.

Το περιστατικό συνέβη στα τελευταία λεπτά της δοκιμής, την Πέμπτη το πρωί ο Rosberg σήκωσε το προστατευτικό κάλυμμα το οποίο στη συνέχεια έφυγε προς τα πίσω μέχρι την McLaren του Button.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσει η μπροστινή αεροτομή στο δεξί κάτω κομμάτι της με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν καλά τα φρένα και βέβαια για να συνεχίσει τον επόμενο γύρο δοκιμών έπρεπε να γίνει και αλλαγή ολόκληρης της μπροστινής αεροτομής.
Ο Αλόνσο χαρακτηριστικά αναφέρει « Περιστατικά σαν και αυτό δεν είναι αποδεκτά στο χώρο μας. Πριν από κάθε δοκιμή πρέπει να γίνονται έλεγχοι από τον κάθε ένα μας ξεχωριστά για το αν τηρούνται οι κανονισμοί πίστας και οι κανονισμοί της FIA.
Πάντως θα πρέπει να επανεξεταστούν τα θέματα ασφάλειας του πιλοτηρίου ξανά γιατί το καλό όλων μας είναι η ασφάλεια μας ».
Μιλώντας για το περιστατικό ο Button ανέφερε «αισθάνομαι ότι ήμουν τυχερός που το κάλυμμα χτύπησε το μονοθέσιο αρκετά χαμηλά ωστόσο η ζημιά θα μπορούσε να γίνει εξαιρετικά επικίνδυνη για εμένα και το μονοθέσιο». 
Στα βίντεο που ακολουθούν μια μικρή γεύση για το Μονακό και την προετοιμασία των ομάδων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto