Audi A3 Sportback 1,6 FSI του 2006
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Audi A3 Sportback 1,6 FSI του 2006

Audi A3 Sportback 1,6 FSI του 2006: Ευχάριστο σε όλα τα τερέν

7.063 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2013)

Το Α3 Sportback είναι ένα πολυτελές μικρομεσαίο μοντέλο που διακρίνεται για την ποιότητα κατασκευής, την οδική συμπεριφορά του και την ασφάλεια που προσφέρει.

+ Οδική συμπεριφορά, άνεση, ποιότητα, εργονομία 
- Ελαφριά αίσθηση τιμονιού
Τιμή αγοράς 2006: 23.100 ευρώ
Τιμή αγοράς 2013: 8.300 ευρώ
Τιμή πώλησης 2013: 9.500 ευρώ
Κινητήρας
Κάτω από το καπό του Α3 Sportback βρίσκεται ένας 16βάλβιδος κινητήρας 1,6 λίτρων, ο οποίος χρησιμοποιεί τεχνολογία άμεσου ψεκασμού του καυσίμου και αποδίδει 128 ίππους που προσφέρουν στο αμάξωμα των 1.340 κιλών απλά ικανοποιητικές επιδόσεις. Η λειτουργία του είναι γραμμική και το τράβηγμά του θετικό από τις χαμηλές στροφές λειτουργίας του.
Οδική συμπεριφορά
Στο δρόμο, το γερμανικό μοντέλο δεν επηρεάζεται από τις διάφορες ανωμαλίες του οδοστρώματος και δεν παρεκκλίνει της πορείας του, αλλά ούτε θα ενοχλήσει τους επιβάτες του με θορύβους από τη διαδικασία της απόσβεσης των κραδασμών. Στις στροφές, κερδίζει την εμπιστοσύνη του οδηγού αφού είναι ουδέτερο, ενώ κι οι βίαιοι χειρισμοί αποσταθεροποίησης δεν έχουν κάποιο αξιοσημείωτο αποτέλεσμα. Το σύστημα διεύθυνσης έχει σχετικά καλή αίσθηση, ενώ πολύ αποτελεσματικά χαρακτηρίζονται τα φρένα.
Εσωτερικό - Χώροι
Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο ταμπλό του Α3 Sportback, είναι μαλακά και έχουν πολύ καλή συναρμογή. Καλοί κρίνονται και οι χώροι που παρέχει το A3 Sportback ακόμα και για τη μεταφορά μιας πενταμελούς οικογένειας. Ο χώρος αποσκευών των 370 λίτρων βρίσκεται σε καλά επίπεδα για τα δεδομένα της κατηγορίας και λόγω του τετραγωνισμένου σχήματός του, είναι πλήρως εκμεταλλεύσιμος.
Value for Money
Καλή είναι η σχέση τιμής και αξίας του A3 Sportback, λόγω του καλού επιπέδου εξοπλισμού που παρέχεται από τη βασική έκδοση. 
Σε καλό σημείο βρίσκεται κι η μεταπωλητική αξία του γερμανικού μοντέλου, απόρροια του ονόματος της Audi.

Τα υλικά στο εσωτερικό του A3 Sportback είναι πολύ καλής ποιότητας 
και η κατασκευή είναι γενικά αψεγάδιαστη.

Τα υλικά στο εσωτερικό του A3 Sportback είναι πολύ καλής ποιότητας και η κατασκευή είναι γενικά αψεγάδιαστη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center