Το αξεσουάρ της Audi προσφέρεται για τα περισσότερα μοντέλα και περιλαμβάνει αρκετές λειτουργίες.

Audi: Εγκατάσταση ανοιχτής συνομιλίας Bluetooth

4.272 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/7/2014

Mε την εγκατάσταση ανοιχτής συνομιλίας, δίνεται ελευθερία κινήσεων και ασφάλεια κατά τις μετακινήσεις. Το αξεσουάρ της Audi προσφέρεται για τα περισσότερα μοντέλα και περιλαμβάνει αρκετές λειτουργίες.

 
Οι κυριότερες λειτουργίες συνοπτικά: Φωνητικός έλεγχος ή χειρισμός με λειτουργία αφής , Έγχρωμη οθόνη TFT 2,8 ιντσών με λειτουργία ημέρας/νύχτας, Αφαιρούμενη οθόνη (αντικλεπτική προστασία), καταχώρηση έως και πέντε τηλεφωνικών καταλόγων με 1.500 εγγραφές έκαστος (συνολικά το πολύ 7.500 εγγραφές), Λήψη και εμφάνιση SMS – ανάλογα με το μοντέλο του κινητού γίνεται και εκφώνηση SMS - Ιδιωτική λειτουργία (απενεργοποίηση της ανοιχτής συνομιλίας) - Σίγαση (π.χ. για συνεννόηση με τους επιβάτες) - Συνεδριακή σύνδεση - Αλλαγή μεταξύ ταυτόχρονων τηλεφωνικών συνομιλιών - Επανάληψη κλήσης - Λίστες κλήσεων (επιλεγμένος αριθμός, ληφθείσες και αναπάντητες κλήσεις).

Τα ακόλουθα εξαρτήματα περιλαμβάνονται στο παραδοτέο υλικό: -Χειριστήριο (έγχρωμη οθόνη) - Σταθμός βάσης με χειριστήριο (με περιστρεφόμενη υποδοχή) - Κουτί διεπαφών (εγκέφαλος) - Μικρόφωνο - Υλικό συναρμολόγησης Ειδική υπόδειξη: 

Η εγκατάσταση ανοιχτής συνομιλίας Bluetooth δεν είναι συμβατή με όλα τα συστήματα MMI 2G και MMI 3G. Η διαθεσιμότητα και η ικανότητα λειτουργίας των παραπάνω λειτουργιών της εγκατάστασης ανοιχτής συνομιλίας Bluetooth εξαρτώνται από τη συνδεδεμένη κινητή συσκευή και συνεπώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για αυτές. Για την ολοκληρωμένη θέση σε λειτουργία απαιτούνται τα αντίστοιχα σετ καλωδίων για τη σύνδεση ρεύματος και τηλεφωνικού σήματος. Ο εξουσιοδοτημένος συνεργάτης Audi μπορεί να σας ενημερώσει για τη χρήση της προσωπικής σας κινητής συσκευής και ενδεχόμενους περιορισμούς.