Νέο αντί αλλεργικό σύστημα κλιματισμού από την Audi.

Νέο αντί αλλεργικό σύστημα κλιματισμού από την Audi.

Audi vs Αλλεργίες

2.463 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2016)

Το νέο σύστημα φίλτρων, θα φέρει ανακούφιση σε όσους υποφέρουν από αλλεργίες.

Μήπως μερικές φορές έχετε την αίσθηση ότι ο αέρας μέσα στο αυτοκίνητό σας είναι καθαρότερος από ό τι μέσα στο σπίτι; Αυτό συμβαίνει γιατί πολλοί κατασκευαστές έχουν αναπτύξει συστήματα φιλτραρίσματος του αέρα που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας.
Και αν τύχει να έχετε αλλεργίες, το νέο σύστημα φίλτρου αέρα καμπίνας της Audi θα σας φανεί αρκετά χρήσιμο.Το νέο σύστημα φίλτρων θα ονομάζεται κλιματισμός Advance και θα φέρει ανακούφιση σε όσους υποφέρουν από αλλεργίες.
Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ισχυρίζεται ότι όχι μόνο αφαιρεί τα λεπτά σωματίδια και επιβλαβή αέρια από τον αέρα, αλλά εξουδετερώνει επίσης σχεδόν όλα τα αλλεργιογόνα.
Το φίλτρο αέρα της καμπίνας θα έρθει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Το πρώτο μειώνει τις αλλεργιογόνες ουσίες μέσω βιοδραστικών ουσιών που ονομάζονται «πολυφαινόλες» και το δεύτερο χρησιμοποιεί μια τροποποιημένη δομή της πρωτεΐνης προκειμένου να κάνει την ίδια δουλειά.
 Και οι δύο εκδόσεις έχουν τρία στρώματα που φιλτράρουν τον αέρα. Το πρώτο είναι ένα στρώμα με ένα προστιθέμενο φίλτρο, ακολουθείται από ένα στρώμα φιλτραρίσματος αποτελούμενο από ειδικές μικροίνες, ενώ το τρίτο στρώμα είναι ένα ενεργοποιημένο στρώμα άνθρακα που παγιδεύει τις ακαθαρσίες του αέρια . 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto