H εικόνα μιλά από μόνη της, με την Mercedes-Benz GLS 450 4MATIC των 100.000 ευρώ να… κείτεται στο έδαφος.

H εικόνα μιλά από μόνη της, με την Mercedes-Benz GLS 450 4MATIC των 100.000 ευρώ να… κείτεται στο έδαφος.

Βαγόνι Mercedes ντελαπάρει

9.247 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2016)

Το βαγόνι μεταφοράς αυτοκινήτων ήταν γεμάτο με πολυτελή SUV της Mercedes-Benz και κατευθυνόταν προς τις κατά τόπους αντιπροσωπείες για την αποστολή των παραγγελιών. Τι συνέβη όμως στην πορεία;

Αρκετές κατάρες μπορεί να έπεσαν από τους ιδιοκτήτες, που περίμεναν πως και πως τα αυτοκίνητα τους και φαίνεται πως πέρα από το τεράστιο κόστος καταστροφής τόσων πολυτελών SUV, καταστράφηκαν και κάποια όνειρα.
Το τεράστιο βαγόνι μεταφοράς αυτοκινήτων, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ανετράπη της πορείας του και τα αυτοκίνητα που μετέφερε βρέθηκαν να κάνουν ανώμαλη προσγείωση, με το πλαϊνό μέρος στο οδόστρωμα, αλλά και τα… χωράφια. 
Δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες για το κόστος των ζημιών, αλλά η εικόνα μιλά από μόνη της, με την Mercedes-Benz GLS 450 4MATIC των 100.000 ευρώ να… κείτεται στο έδαφος. Αν και φαίνεται να έχει συμβεί ολική καταστροφή των οχημάτων, σίγουρα δεν θα επισκευαστούν με σκοπό να πουληθούν σαν καινούργια, χωρίς τουλάχιστον με κάποια έκπτωση.
Το περιστατικό συνέβη στην Cynthiana του Harrison Country και συγκεκριμένα στον αυτοκινητόδρομο 36. Ευτυχώς τουλάχιστον ο οδηγός δεν έπαθε κάτι, αν και λογικά θα νιώθει κάπως πιεσμένος μετά το συμβάν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto