• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μια αναβάθμιση του «εγκεφάλου», βελτιώνει τη ροπή του αυτοκινήτου, ενώ σε υπερτροφοδοτούμενο αυτοκίνητο, μπορεί να προσφέρει ακόμη και αύξηση της απόδοσης κατά 20-30%.

Βάλε τούρμπο κι… έφυγες!

Διαβάστηκε από 40333 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/3/2017

Κάνε το αυτοκίνητό σου γρηγορότερο κι από ό,τι έχεις φανταστεί, αυξάνοντας τα άλογά του και βελτιώνοντας τις επιδόσεις του στο μέγιστο βαθμό. Χωρίς μάλιστα να «χαλάσεις» μια περιουσία.

 
Το αυτοκίνητο σου μπορεί να γίνει γρηγορότερο από ποτέ και να «πιάσει» τις πιο υψηλές αποδόσεις, μέσω συγκεκριμένων παρεμβάσεων στα πλαίσια του tuning, της μηχανικής βελτίωσής του δηλαδή, οι οποίες μάλιστα είναι πιο οικονομικές από όσο νομίζεις. 
 
Οι επιλογές για τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων ενός αυτοκινήτου, άλλωστε, είναι πολλές και δίνουν τη δυνατότητα για αλλαγές βάσει… τσέπης, χωρίς όμως εκπτώσεις στην ποιότητα ή την ασφάλεια.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
 • Νίκος

  Κ μετά απο όλα αυτά θα έχετε ένα οικολογικότατο αυτοκίνητο που δεν πλοιρεί ούτε τις euro1 προδιαγραφές... Αλλά το πρόβλημα θα ειναι πάλι τα μικρά diesel, τα οποία πρέπει να αποσυρθούν ολα έως το 2021 !!

    24
 • Μάκης

  Και μόλις κάνεις όλες τις παραπάνω μετατροπές, βάλε και λάμπες νέον από κάτω και θα είσαι και ο πρώτος κάγκουρας

    23
 • Νίκος

  Καλά, μάλλον έχετε μείνει ξεχασμένοι στο μακρινό 1998-2007 που λεφτά υπήρχαν, αλλά μυαλό δεν...και έπεφτε χρήμα σε βελτιώσεις μηχανικές και αισθητικές. Έμπαινε εξάτμιση Ποπάυ και σε Atos ακόμη "για επιδόσεις". Άρθρο για τρολλάρισμα.

    16
 • nikos.s

  Και αφου θα εχεις δωσει το λιγοτερο 2000-3000Ε θα εισαι ολο προβληματα μετα.Πουλας το δικο σου,βαζεις και τα λεφτα που θα ξοδευες για τη μετατροπη και παιρνεις ενα τουρμπατο μαμα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

    13
 • loukia

  Ανάλογα με το ύψος της μετατροπής είτε σε χρήμα, είτε σε ιπποδύναμη, κ.τ.λ. τηρουμένων των αναλογιών υπάρχει αξιοπιστία!!!Σε πιο κάτω επίπεδα... η αξιοπιστία σε πάρα πολλές φορές ξεπερνάει τα εργοστασιακά... όμως δεν γίνεται για ευνόητους λόγους... και δεν είναι το θέμα αν πάρεις περισσότερα άλογα, κ.τ.λ. ο νοών νοείτω!!!

   

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Υπηρεσίες - Προϊόντα