Ας δούμε τι μεταχειρισμένα μπορούμε να επιλέξουμε μέχρι 8.000 ευρώ.

Ας δούμε τι μεταχειρισμένα μπορούμε να επιλέξουμε μέχρι 8.000 ευρώ.

Best Sellers μεταχειρισμένα με 8.000 ευρώ

59.873 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2016)

Η αγορά μεταχειρισμένου προσφέρει πολλές επιλογές ακόμα και αν το budget είναι μόλις 8.000 ευρώ. Μικρά, σπορ, λιμουζίνες και μικρομεσαία μοντέλα περιμένουν!

Ακόμη και στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε, ένα ποσό 8.000 ευρώ δεν ακούγεται προκλητικό για την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Αντίθετα θα λέγαμε πως είναι ένα λογικό ποσό, το οποίο μπορεί κάποιος να διαθέσει και να πάρει ένα μεταφορικό μέσο. Βέβαια  το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε διάφορες επιλογές με «κόκκινες», «κίτρινες» και «πράσινες» τιμές. Τι σημαίνει όμως «κόκκινη», «κίτρινη» και «πράσινη» τιμή;
Τα χρώματα των τιμών στα μεταχειρισμένα
Κόκκινη είναι η τιμή που αξίζει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο εισαγωγής ή αυτοκίνητο από εταιρεία ενοικιάσεων ή που δεν ξέρουμε ποιος ήταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης και πως έχουν συντηρηθεί. Σχεδόν σε όλα αυτά τα χιλιόμετρα είναι «γυρισμένα», οπότε για να αξίζει η αγορά τους η τιμή πρέπει να είναι… στα κόκκινα.
Οι κίτρινες τιμές αφορούν μοντέλα από ιδιώτη ή από εταιρικό στόλο (fleet) και δεν μπορούν αποδείξουν τα πραγματικά του χιλιόμετρα ή την σωστή συντήρησή τους.
Τα πράσινα είναι 5αστερα καθαρόαιμα με σχετικά υψηλές τιμές (θα βρείτε τέτοια στο www.katharoaima.gr). Με άλλα λόγια με 8.000 ευρώ μπορεί να αγοράσει κανείς (για την ακρίβεια, που θα έπρεπε να πληρώσει, μιας και ακόμη οι τιμές στην αγορά δεν έχουν εναρμονιστεί) μια «κόκκινη» λιμουζίνα εισαγωγής Mercedes Ε200 του 2010 με όλα τα ρίσκα που αυτό συνεπάγεται ή ένα «κίτρινο» Fiat Punto 1,3 MTJ του 2015.
Στις επόμενες σελίδες παρουσιάζουμε το τι θα μπορούσε να αγοράσει κανείς σήμερα με 8.000 ευρώ (+/- 300 ευρώ), αλλά στην επιλογή μας βασιστήκαμε κυρίως σε Best Sellers μεταχειρισμένα με βάση την τελική κατάσταση των πωλήσεων του 2015.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center