Βράβευση για την Bilstein από τους αναγνώστες του περιοδικού Motorklassik.

Βράβευση για την Bilstein

2.237 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/4/2015

Βράβευση για την Bilstein από τους αναγνώστες του περιοδικού Motorklassik, ως καλύτερη μάρκα στην κατηγορία των αναρτήσεων.

 
Οι λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων και πιο συγκεκριμένα οι αναγνώστες του περιοδικού «MotorKlassik» απέδωσαν τιμές στην Bilstein με το να την βραβεύσουν. Όπως και το 2014, οι αναγνώστες του «MotorKlassik», που αποτελεί το κορυφαίο περιοδικό της Γερμανίας για τα κλασικά αυτοκίνητα, ψήφισαν την BILSTEIN για "Best Brand" στην κατηγορία "Αναρτήσεις" στα βραβεία "MotorKlassik Award 2015", μια ειδική αναγνώριση του Τμήματος Ειδικών Αιτημάτων Πελατών (ΕΑΠ). 

Οι ειδικοί από το Ennepetal εξειδικεύονται στην ανακατασκευή αμορτισέρ για κλασικά αυτοκίνητα. Στην ψηφοφορία, 20.257 αναγνώστες πήραν μέρος φέτος, ενώ σύμφωνα με την παράδοση, το βραβείο απονεμήθηκε σε ένα κατάλληλο περιβάλλον για την περίσταση στο Κάστρο Dyck κοντά στο Mönchengladbach στις 14 Απριλίου

Λεπτομέρειες για το «MotorKlassik Award 2015» και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, υπάρχουν στο τεύχος 6/2015 του περιοδικού.