O Ross Brawn

O Ross Brawn

Brawn: «Αισθητή η κληρονομιά του Schumi»

2.993 Επισκέψεις στο άρθρο (30/12/2016)

Ο Ross Brawn μίλησε για τον θρυλικό οδηγό της Formula 1, δηλώνοντας ότι η κληρονομιά του είναι ακόμα έντονα αισθητή στα paddocks του αθλήματος.

Η 29η Δεκεμβρίου 2016 σηματοδότησε τα 3 χρόνια από το δραματικό ατύχημα του Michael Schumacher, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι κάνοντας σκι και δυστυχώς πολύ γρήγορα έπεσε σε κώμα, μια κατάσταση από την οποία δεν έχει καταφέρει να συνέλθει πλήρως.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Μιλώντας για αυτόν, ο Ross Brawn, πρώην κορυφαίος μηχανικός στην Formula 1 και στενός συνεργάτης του Schumi, δήλωσε ότι η κληρονομιά που έχει αφήσει είναι ακόμα αισθητή και ότι τόσο η Ferrari, όσο και η Mercedes, του οφείλουν πολλά.

«Ο Michael σίγουρα συνέβαλε στην διοργάνωση και την δόμηση της Mercedes με την οποία γνώρισε επιτυχία. Συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία που είχαμε στην Ferrari και κράτησε την ίδια προσέγγιση και στην Mercedes.»
O Brawn δηλώνει ότι ο Michael ήταν ολοκληρωτικά συγκεντρωμένος στην επιτυχία και το στοιχείο του αυτό λειτουργούσε ως τεράστιο κίνητρο για το προσωπικό με το οποίο συνεργαζόνταν πάντα, λέγοντας συγκεκριμένα: «Όταν έβλεπες έναν οδηγό τόσο αφοσιωμένο στην επιτυχία όσο τον Michael, τόσο επικεντρωμένο στον στόχο του, σε παρέσερνε. Ήξερες ότι δεν μπορούσες να το αφήσεις κάτω και όλοι λειτουργούσαμε το ίδιο.»

«Ο Michael γενικότερα αποτελούσε κίνητρο και μόνο με την παρουσία του, δημιουργούσε την σωστή ατμόσφαιρα, την σωστή αίσθηση. Αυτό είναι ένα τεράστιο μάθημα για εμένα. Επιπλέον, έπαιξε τεράστιο ρόλο στην σημερινή επιτυχία της Mercedes, με τις γνώσεις του και την ωριμότητά του.»
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL