Διαβάστε ολόκληρη την αναλυτική πρώτη δοκιμή του νέου Citroen C3 1,6 BlueHDi απόδοσης 100 ίππων, όπως και τις πρώτες δοκιμές του Ford Edge και Toyota CH-R, στο τεύχος του περιοδικού AutoΤρίτη που θα κ

Διαβάστε ολόκληρη την αναλυτική πρώτη δοκιμή του νέου Citroen C3 1,6 BlueHDi απόδοσης 100 ίππων, όπως και τις πρώτες δοκιμές του Ford Edge και Toyota CH-R, στο τεύχος του περιοδικού AutoΤρίτη που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα στις 27 Δεκεμβρίου.

Πρώτη δοκιμή: Citroen C3

11.684 Επισκέψεις στο άρθρο (24/12/2016)

Λίρα 100… - Ο BlueHDi diesel κινητήρας των 100 ίππων της Citroen, προσφέρει το κάτι παραπάνω στο νέο C3 τονίζοντας τον χαρισματικό του χαρακτήρα.

Με νοπή ακόμα την ευχάριστη γεύση που μας άφησε η «μικρή» έκδοση του BlueHDi 75 στο νέο C3, δοκιμάζουμε την πιο δυνατή έκδοσή του, αυτή με τους 100 ίππους. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Εμφάνιση: Ξεχωριστό είτε με, είτε χωρίς τις έξτρα πινελιές
Αισθητικά, το Citroen C3 και σε αυτή την έκδοση είναι ξεχωριστό και όπως και στις υπόλοιπες προσφέρει μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης (36 διαθέσιμοι χρωματικοί συνδυασμοί από 3 χρώματα οροφής και 9 αμαξώματος).

Κινητήρας – Επιδόσεις
Ο 1,6 λίτρων BlueHDi (diesel) κινητήρας του C3 σε αυτή την έκδοση αποδίδει 100 ίππους και σαφέστατα προσφέρει το κάτι παραπάνω σε επιδόσεις στο ελαφρύ του αμάξωμα. 

Εσωτερικό – Χώροι: Ιδιαίτερο σχεδιαστικά, καλοφτιαγμένο και ευρύχωρο
Όπως και στις άλλες του εκδόσεις, το εσωτερικό του C3 μπορεί να διαμορφωθεί και σε αυτή την έκδοση ανάλογα με τα γούστα του καθενός, μέσα από μία γκάμα 4 διαφορετικών επενδύσεων σε ταμπλό και ταπετσαρίες. 

Oδική συμπεριφορά: Πήρε τα πάνω του…
Σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς, το Citroen C3 που είναι ένα από τα πιο ευχάριστα αυτοκίνητα της κατηγορίας σε αυτή του τη γενιά, καθίσταται ακόμα πιο ευχάριστο στην έκδοση με τους 100 ίππους και αυτό γιατί «ζωντανεύει» το σύνολο.

Διαβάστε ολόκληρη την αναλυτική πρώτη δοκιμή του νέου Citroen C3 1,6 BlueHDi απόδοσης 100 ίππων, όπως και τις πρώτες δοκιμές του Ford Edge και Toyota CH-R, στο τεύχος του περιοδικού AutoΤρίτη που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα στις 27 Δεκεμβρίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw