Το Citroen C3 τα βάζει με το παραδοσιακά υψηλά στον πίνακα των πωλήσεων Opel Corsa.

Το Citroen C3 τα βάζει με το παραδοσιακά υψηλά στον πίνακα των πωλήσεων Opel Corsa.

Citroen C3 vs Opel Corsa

53.009 Επισκέψεις στο άρθρο (6/8/2016)

Συγκρίνουμε δύο μικρά diesel μοντέλα, τα Citroen C3 και Opel Corsa, που συνδυάζουν ιδανικά τις μαζεμένες εξωτερικές διαστάσεις, με την εσωτερική ευρυχωρία, αλλά και τις επιδόσεις με τη χαμηλή κατανάλωση, με ποιότητα κύλισης ανώτερης κατηγορίας και προσιτές τιμές.

Τα μικρά diesel είναι αυτοκίνητα που καταφέρνουν να συνδυάσουν την αστική ευχρηστία, την ικανοποιητική για μια μικρή οικογένεια ευρυχωρία και την οικονομία χρήσης, τόσο σε καύσιμο όσο και για λοιπά έξοδα. Όλα σε ένα, δηλαδή, με την πρόοδο της τεχνολογίας να διευρύνει συνεχώς τις δυνατότητες των μικρών μοντέλων.
Η αντιπαράθεση:
Έτσι οδηγηθήκαμε στην αντιπαράθεση των δυο μοντέλων που υιοθετούν την παραπάνω φιλοσοφία. Ο λόγος για τα Citroen C3 1,6 BlueHDi 100 Attraction iStreet και Opel Corsa 1,3 DTE. Ως πετρελαιοκίνητα «καίνε» λίγο και «τραβάνε» πολύ, ενώ δεν θα δυσκολευτούν να μεταφέρουν 4 ή 5 άτομα, ακόμα και με αποσκευές. Το C3 είναι πιο «μαζεμένο» εξωτερικά σε διαστάσεις και υστερεί ίσως κάπως σε χώρους σχετικά, αλλά μπαίνει ξανά στην μάχη με το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών σε σχέση με το Corsa. Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto