Θέτουμε αντιμέτωπα τα οικογενειακά SEAT Leon, Ford Focus και Citroen C4 στις εκδόσεις με μικρούς turbo βενζινοκινητήρες. Ποιο υπερτερεί σε χώρους, οικονομία, επιδόσεις και ποιότητα; Εσείς ποιο θα επιλέγατε;

3 μικρά turbo οικογενειακά

270.540 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2018)

Δείτε 3 εκ των πιο ικανών μικρομεσαίων, με σύγχρονους κινητήρες βενζίνης, που έρχονται να υπογραμμίσουν την φιλοσοφία του downsizing, με χαμηλή τιμή και κόστος χρήσης.

Σε αυτούς τους 2 βασικούς άξονες όμως προστίθενται οι καλές τους επιδόσεις, οι χώροι και η ευχάριστη εικόνα τους στο δρόμο, με αποτέλεσμα να διαμορφώνουν έτσι τρεις πληρέστατες προτάσεις στις τάξεις των μικρομεσαίων, η καθεμιά με το δικό της ξεχωριστό «χρώμα».

Value for money: Leon και Focus με λίγα περισσότερα από 15.000 ευρώ
Σε απόλυτα νούμερα το Ford Focus 1,0 EcoBoost 125 έρχεται με προωθητική ενέργεια στην τιμή των 15.111 ευρώ στην βασική έκδοση Trend, η οποία προσφέρει όλα τα απαραίτητα, αλλά παρουσιάζει και ελλείψεις, όπως οι ζάντες αλουμινίου, το cruise control και ο αυτόματος κλιματισμό (έχει απλό A/C), ενώ η τιμή καταλόγου του είναι 16.127 ευρώ. H Citroen C4 1,2 PureTech 130 προσφέρεται από την έκδοση Feel, που παρουσιάζει εντυπωσιακή εξοπλιστική πληρότητα, η οποία «καλυπτει» την τιμή των 17. 916 ευρώ. Ανάλογη εξοπλιστική πληρότητα (και μάλιστα με 7 αερόσακους) προσφέρει το Leon στην έκδοση Reference, με την τιμή του να ξεκινά από τα 15.345 ευρώ. 

Εμφάνιση: Φρεσκαρισμένο το Leon, κομψή η C4, δυναμικό το Focus
Η σχεδίαση των τριών 5θυρων αυτοκινήτων χαρακτηρίζεται σε κάθε περίπτωση καλαίσθητη με το πιο φρέσκο εμφανισιακά ανανεωμένο SEAT Leon να είναι δυναμικό αισθητικά και πιο σύγχρονο μέσω της νέας μάσκας, των ανασχεδιασμένων προφυλακτήρων και των όμορφων LED φωτιστικών σωμάτων εμπρός και πίσω. Η Citroen C4 διαθέτει το πιο καμπυλόγραμμο αμάξωμα, που χαρακτηρίζεται από τη μάσκα με το ευμεγέθες λογότυπο της φίρμας και την ιδιαίτερη κομψότητα την οποία έφεραν τα νέα εμπρός-πίσω φώτα με LED και οι επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες της ανανεωμένης έκδοσης. Το πιο μακρύ εκ των τριών Focus (4.358 χλστ.), διαθέτει την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στο εμπρός μέρος μέσω της τραπεζοειδούς μάσκας, των μακρόστενων φωτιστικών και του καπό με τα χαρακτηριστικά powerdomes, ενώ στο σύνολό του είναι και εκείνο καλαίσθητο και συνδυάζει καλύτερα την δυναμική με τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FORD SPRING OFFERS
RENAULT