Crossover με στιλ

Crossover με στιλ

40.055 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2015)

Συνδυάζοντας τις χάρες των δικίνητων crossover με μπόλικο στιλ και lifestyle χαρακτήρα, Fiat 500X και Opel Mokka τραβούν τη διελκυστίνδα. Ποιο θα επικρατήσει;

Compact σε διαστάσεις, crossover σε χαρακτήρα και νεανικά σε στιλ. Και με παραπλήσιες τιμές στις 1,6 turbodiesel εκδόσεις τους, που πουλάνε σαν ζεστά ψωμάκια. To Fiat 500X κοντράρει το Opel Mokka και η μάχη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Έχουν στυλΤο Fiat 500Χ παραπέμπει κατΆ ευθείαν στο σύγχρονο 500άκι και καταφέρνει να μιλάει στο συναίσθημα. Ξεχωρίζει με τις καμπύλες του και κυρίως με τα μεγάλα στρογγυλά φώτα μπροστά και όλες τις επιμέρους λεπτομέρειες, που διαθέτουν το σχεδιαστικό DNA και το μοντέρνο στυλ του 500. Το Opel Mokka δεν έχει ρετρό στοιχεία στη σχεδίασή του, αλλά διαθέτει το δικό του ξεχωριστό στυλ, που κερδίζει επάξια τα βλέμματα χάρη στο σφηνοειδές αμάξωμα, την επιβλητική μάσκα και τα ξεχωριστά φώτα. Αμφότερα είναι μοντέρνα και ελκυστικά με το 500Χ να έχει τελικά έναν πιο παιχνιδιάρικο σχεδιαστικό χαρακτήρα σε αντίθεση με το πιο διαχρονικό στυλ του Mokka. Να σημειωθεί πάντως πως το 500X εκτός από την έκδοση City προσφέρεται και σε έκδοση Cross, με πιο off road χαρακτηριστικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center