Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένα Matiz που ντύθηκε... Pick-Up σαν άλλο transformer!

Εκτός από τις... βελτιώσεις στο πίσω μέρος, οι Ρώσοι μηχανικοί φρόντισαν και για την αισθητική βελτίωση του μικρού Matiz.

Μερακλήδες οι μηχανικοί που εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν το Matiz Pick-Up, μιας και έχουν προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Δεν είναι μόνο εικαστική η... βελτίωση. Με την ατσάλινη επένδυση στην καρότσα μπορεί να δεχτεί φορτίο κανονικά.

Daewoo Matiz με καρότσα

13.362 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2018)

Έχουμε δει πολλά και διάφορα εγχειρήματα κατά καιρούς από Ρώσους μηχανικούς ιδιαίτερα σε ότι αφορά Pick-Up μοντέλα. Matiz με καρότσα όμως, ποτέ άλλοτε!

Κάποιοι μηχανικοί από τη Ρωσία σκέφτηκαν και υλοποίησαν κάτι πρωτόγνωρο. Κυριολεκτικά χειρούργησαν ένα μικρό Daewoo Matiz το οποίο κατάφεραν να μεταμορφώσουν σε Pick-Up με επενδεδυμένη καρότσα, έτοιμη να δεχτεί φορτία.
 
 
Το μικρό μοντέλο μετά από αρκετό κόψε-ράψε κυρίως στην οροφή και τις πίσω πόρτες, έγινε το Pick-Up μοντέλο, που φαίνεται να φαντάστηκαν οι δημιουργοί του. Βέβαια οφείλουμε να παραδεχτούμε την μαεστρία τους, αφού φρόντισαν να καλύψουν την καρότσα με ατσάλινη επένδυση.
 
Τέλος, εκτός από τις «βελτιώσεις» στο πίσω μέρος, οι Ρώσοι μηχανικοί φρόντισαν και για την αισθητική βελτίωση του μικρού Matiz, βάζοντας φιμέ τζάμια και σκούρα εμπρός φωτιστικά σώματα με xenon. Τι άλλο μπορεί να περιμένουμε από τους βασιλιάδες της πατέντας; 

AUTOFIT PASXA
4green