Όμορφο και στιλάτο 125, το νέο Hercules της Daytona έχει ρετρό look, αλλά ταυτόχρονα δυνατό εξοπλισμό, και χρηστικά στοιχεία.

Όμορφο και στιλάτο 125, το νέο Hercules της Daytona έχει ρετρό look, αλλά ταυτόχρονα δυνατό εξοπλισμό, και χρηστικά στοιχεία.

Daytona Hercules 125

1.709 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2014)

Πρακτικό όχημα ή fun bike; Το νέο Daytona Hercules 125 είναι και τα δύο. Πανέμορφη ρετρό εμφάνιση, υψηλά επίπεδα εξοπλισμού, μεγάλο ρεζερβουάρ, χαμηλή σέλα, και οικονομικό σε απόκτηση και χρήση.

Το Hercules 125 από τη Daytona πρόκειται για μία απολαυστική μοτοσικλέτα “μινιατούρα”, προσαρμοσμένη στις ανάγκες μετακίνησης στην πόλη.Αποτελεί μία εύχρηστη και πρακτική πρόταση μικρών διαστάσεων, με επιδόσεις που ανταποκρίνονται όμως στην κατηγορία μοτοσικλετών 125 κυβικών. Οι μικρές “compact” διαστάσεις, δημιουργούν έναν εναλλακτικό τρόπο οδήγησης και χρήσης μοτοσικλέτας. Παράλληλα διευρύνει τις δυνατότητες “parking” σε περιορισμένους χώρους. Αρκεί να σκεφτείτε ότι, το μήκος του, μόλις 1800 χιλιοστά, μπορεί να χωρέσει σε έναν ευρύχωρο ανελκυστήρα.Πέρα από τις μικροκαμωμένες διαστάσεις του, το Hercules εντυπωσιάζει με τη ρετρό φυσιογνωμία του, αλλά και με το επίπεδο εξοπλισμού του. Διαθέτει στρογγυλό δυνατό προβολέα 7-ιντσών, αναλογικό πίνακα οργάνων με ευκρινείς τις ενδείξεις ταχύτητας, στροφών και στάθμης βενζίνης, καθώς και ψηφιακή ένδειξη ταχύτητας κιβωτίου! Η σχεδίασή του, δε θυσιάζει χώρο από το ρεζερβουάρ. Το μεγάλο ρεζερβουάρ 12,5 λίτρων, σε συνδυασμό με τη χαμηλή κατανάλωση του κινητήρα, εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα αυτονομίας με ένα γέμισμα. Το ρεζερβουάρ, σε σχήμα “σταγόνας”, είναι καλαίσθητο, με ζωηρές γραμμές δίνοντας “όγκο” μοτοσικλέτας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN