O Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου ΣΤΕΓΗ Κος Δράμαλης Μάριος στο μέσον ο Υφυπουργός ΠΕΚΑ Κος Ασημάκης Παπαγεωργίου και δεξιά ο Διευθυντής του γραφείου Κος Βασιλείου Γιάννης.

O Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου "ΣΤΕΓΗ" Κος Δράμαλης Μάριος στο μέσον ο Υφυπουργός ΠΕΚΑ Κος Ασημάκης Παπαγεωργίου και δεξιά ο Διευθυντής του γραφείου Κος Βασιλείου Γιάννης.

Δεσμεύεις ΥΠΕΚΑ-ΣΥΡΙΖΑ στον σύνδεσμο ΣΤΕΓΗ για τα φωτοβολταϊκά

1.496 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2015)

Συναντήσεις πραγματοποίησε ο σύνδεσμος "ΣΤΕΓΗ" με τον υφυπουργό ΠΕΚΑ, κ. Παπαγεωργίου και τον Τομεάρχης Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πετράκο σχετικά με το net metering και τον τομέα των φωτοβολταϊκών εν γένει, λίγο πριν τις εκλογές.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συνδέσμου "ΣΤΕΓΗ":Το Προεδρείο του συνδέσμου μας και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος, κ. Μάριος Δράμαλης και ο Αντιπρόεδρος εξ Αθηνών, κ. Νίκος Διανόγλου συνάντησαν τον κ. Ασημάκη Παπαγεωργίου και τον Διευθυντή γραφείου του κ. Γιάννη Βασιλείου στο ΥΠΕΚΑ. Στην συνέχεια συναντήθηκαν με τον βουλευτή Μεσσηνίας και υπεύθυνο του τομέα ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, κο Θανάση Πετράκο και τον βοηθό του, κο Θεόδωρο Ντόβα σε ξενοδοχειακό χώρο όπου και πήραν τις δεσμεύσεις τους για τους οικιακούς παραγωγούς, τους αυτό-παραγωγούς και τους κατασκευαστές του χώρου των φωτοβολταϊκών.Aλλη μια φορά ο σύνδεσμος μας ρυθμιστής των εξελίξεων διαμορφώνει το πλαίσιο στις σοβαρές συναντήσεις του με το ΥΠΕΚΑ και με τον ΤΟΜΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ που εκπροσωπείται από τον κ. Θανάση Πετράκο.Η στρατηγική μας είναι πάντα να είμαστε κόσμιοι συνομιλητές, με λογική και επιχειρηματολογία και επιδίωξη μας να είμαστε αποτελεσματικοί.Στα πλαίσια λοιπόν της θεσμικής εκπροσώπησης του κλάδου συναντηθήκαμε με τον Υφυπουργό Ασημάκη Παπαγεωργίου, παρουσία και του Διευθυντή γραφείου του κ. Βασιλείου Γιάννη και της εκπροσώπου τύπου του ΥΠΕΚΑ.
Εκεί, και μετά από συζήτηση και σκληρή διαπραγμάτευση με τον Υφυπουργό αποκομίσαμε την δέσμευση του για μείωση της μονομερούς αλλαγής των συμβάσεων των οικιακών έως και 50% (δηλαδή αν μια μείωση αποζημίωσης οικιακού ήταν 40% με το νέο νομοσχέδιο θα γίνει 20% μετά το 2015) μετά τον μηδενισμό του ελλείμματος του ΛΑΓΗΕ τον Σεπτέμβριο του 2015.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN