Tesla Model S Safety Car
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tesla Model S Safety Car

Διαφορετικό Safety Car!

2.345 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2017)

Η RevoZport επιμελήθηκε το Tesla Model S με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα ενός Safety Car στη Formula E και η πρώτη απόπειρα ικανοποίησε τους υπευθύνους της διοργάνωσης.

Ο οίκος RevoZport, ήταν ο πρώτος που δημιούργησε ένα βελτιωτικό κιτ για τα αυτοκίνητα Tesla και συγκεκριμένα για το μοντέλο Model S.

Tesla Model S Safety Car

Tesla Model S Safety Car

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Όταν η Formula E επισκέφθηκε τον περασμένο Οκτώβριο το Χόνγκ Κόνγκ, υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ των ιθυνόντων των δυο εταιρειών, έτσι ώστε το Model S να λάβει τις κατάλληλες μετατροπές και να γίνει το αυτοκίνητο ασφαλείας στη Formula E.
Επίσημα, η BMW i8 έχει κατακτήσει τη θέση του αυτοκινήτου ασφαλείας στη Formula E, ωστόσο μια δοκιμή του Τesla Model S άφησε πολύ ευχαριστημένους τους διοργανωτές. Χάρη στις τροποποιήσεις της RevoZport, το Tesla S επιβεβαίωσε άξια το ρόλο του στη πίστα.

Το κιτ του βελτιωτικού οίκου, αντικατέστησε το εργοστασιακό μετατρόχιο με ένα φαρδύτερο κατά 40 χιλιοστά και έτσι «κούμπωσαν» οι νέες 22 ιντσών ζάντες της Klassen ID, με τα πλατιά ελαστικά να προσφέρουν την απαιτούμενη πρόσφυση.
Τέλος, στο εξωτερικό τμήμα, το αμάξωμα διογκώθηκε χάρη στους νέους προφυλακτήρες, τα φτερά και χαμήλωσε αισθητά λόγω του νέου σετ αναρτήσεων.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN