Ο Αλέξανδρος Ντ Αρσυ ποζάρει στον φακό.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο Αλέξανδρος Ντ Αρσυ ποζάρει στον φακό.

Διάκριση για Ντ Aρσυ

1.964 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2016)

Στην πρώτη του φετινή εμφάνιση ως εκπρόσωπος της ΟΜΑΕ στο CIK-FIA Karting Academy Trophy 2016, ο Αλέξανδρος Ντ Aρσυ ήρθε 20ος ανάμεσα σε 51 οδηγούς.

Στην πρώτη του φετινή εμφάνιση ως εκπρόσωπος της ΟΜΑΕ στο CIK-FIA Karting Academy Trophy 2016, ο Αλέξανδρος Ντ Aρσυ κατάφερε να προκριθεί στον τελικό και να κατακτήσει την 20ή θέση ανάμεσα σε 51 οδηγούς.
Το CIK-FIA Karting Academy Trophy 2016, που τελείται υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας και διεξάγεται φέτος για 7η χρονιά, συγκεντρώνει ηλικίες νέων από 13 έως 15 ετών. Η έναρξη έγινε στις 21-24 Απριλίου από το International dΆAunay-les-Bois που έχει μήκος 1200 μέτρα και βρίσκεται στη Νορμανδία της Γαλλίας.
Στο Karting Academy Trophy συμμετέχουν οδηγοί από όλον τον κόσμο και τα καρτ των αθλητών έχουν ενιαίες προδιαγραφές. Για το 2016, οι οδηγοί θα χρησιμοποιούν καρτ με εξοπλισμό που παρέχεται από το OTK Kart Group.
Δηλαδή σασί Exprit και κινητήρες Vortex προδιαγραφών κατηγορίας OK Junior, ενώ στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ CIK-FIA και OTK, το Έπαθλο για τον πρωταθλητή θα είναι η δωρεάν συμμετοχή στον Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο στο Μπαχρέιν, ως επίσημος οδηγός του OTK Kart Group.
Ο Αλέξανδρος Ντ Aρσυ, στις χρονομετρημένες δοκιμές σημείωσε τον 16ο χρόνο για να ριχτεί έπειτα στη μάχη των κατατακτήριων σκελών, όπου κατετάγη τελικά στην 21η θέση του Grid για τον ημιτελικό. Στον ημιτελικό έχασε κάποιες θέσεις και μετά από πολλές μάχες υποχώρησε στην 26η θέση. 
Αυτό το αποτέλεσμα του εξασφάλισε μία θέση τον τελικό της κατηγορίας, τερματίζοντας εντέλει στην 20ή θέση της κατάταξης.Το Karting Academy Trophy και η παρουσία του Αλέξανδρου σε αυτό, θα συνεχιστούν στις 23-26 Μαΐου, με τον 2ο γύρο του θεσμού να διεξάγεται στο Portimao της Πορτογαλίας.

CIK-FIA Karting Academy Trophy 2016.

CIK-FIA Karting Academy Trophy 2016.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto