Διάκριση της ΕΛΙΝ στα ΒΙΤΕ Awards 2015

3.225 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/8/2015

Τη σημαντική διάκριση SILVER AWARD έλαβε η ΕΛΙΝΟΙΛ από κοινού με την Business Exchanges ΑΕ.

 
Η ΕΛΙΝΟΙΛ και η Business Exchanges ΑΕ βραβεύτηκαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2015 που διοργανώνουν το περιοδικό Netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Η διάκριση αφορά την επέκταση του συστήματος προμηθειών της ΕΛΙΝΟΙΛ μέσω πρωτοποριακής online εφαρμογής της Business Exchanges, η οποία δίνει τη δυνατότητα για υποβολή ηλεκτρονικών προσφορών για προμήθειες υλικών και υπηρεσιών. Η εφαρμογή αυτή επιτρέπει στην ΕΛΙΝΟΙΛ να λαμβάνει προσφορές για διαγωνισμούς σε πραγματικό χρόνο, ενισχύοντας έτσι τον ανταγωνισμό ανάμεσα στους συμμετέχοντες και βελτιώνοντας το τελικό κόστος ενώ επιταχύνει τη διαδικασία προμήθειας μειώνοντας παράλληλα τους ανθρώπινους πόρους που απαιτούνται για την υποβολή προσφορών. 

Τα βραβεία Business IT Excellence αφορούν επιχειρήσεις και οργανισμούς που έχουν αξιοποιήσει με επιτυχία πληροφοριακά συστήματα ή έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες στους τομείς των εφαρμογών, υποδομών, υπηρεσιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών ως χρήστες, καθώς και βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης/ διοίκησης των ICTs που υποστηρίζουν την επιχειρηματική στρατηγική τους. Σε αυτή την ενότητα βραβεύονται και κοινές συμμετοχές που αποτελούνται από προμηθευτές – πελάτες (δηλαδή case-studies).