H εταιρεία δεν έχει αποκλείσει την χρήση της, αφού το Urus SUV που είναι έτοιμο να μπει στη γραμμή παραγωγής θα χρησιμοποιεί υβριδικό μηχανικό σύνολο.

H εταιρεία δεν έχει αποκλείσει την χρήση της, αφού το Urus SUV που είναι έτοιμο να μπει στη γραμμή παραγωγής θα χρησιμοποιεί υβριδικό μηχανικό σύνολο.

Διστάζει η Lamborghini

2.219 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2017)

Η Lamborghini με δηλώσεις του επικεφαλής Έρευνας και Ανάπτυξης της ιταλικής εταιρείας, αποκάλυψε ότι δεν σχεδιάζει να προχωρήσει σύντομα στην κατασκευή κάποιου είδους ηλεκτρικού σπορ μοντέλου.

Σύμφωνα με διαφορές διαρροές, η Lamborghini δεν είναι έτοιμη να προχωρήσει στην παράγωγη ενός ηλεκτρικού σπορ αυτοκινήτου καθώς η εταιρεία ισχυρίζεται ότι τα ηλεκτρικά μοτέρ που είναι διαθέσιμα στην αγορά δεν ταιριάζουν ούτε στον χαρακτήρα αλλά ούτε και στην τιμή της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όπως δήλωσε ο επικεφαλής Έρευνας και Ανάπτυξης της ιταλικής εταιρείας, κ. Μaurizio Reggiani, τα plug-in υβριδικά πρέπει να γίνουν πιο οικονομικά πριν χρησιμοποιηθούν σε αυτοκίνητα Lamborghini. Φυσικά, ήδη η εταιρεία δεν έχει αποκλείσει την χρήση της, αφού το Urus SUV που είναι έτοιμο να μπει στη γραμμή παραγωγής θα χρησιμοποιεί υβριδικό μηχανικό σύνολο.
Τα ακριβή του λόγια ήταν :«Aν θες να μιλήσεις για σπορ αυτοκίνητα αυτή τη στιγμή, οι υβριδικοί κινητήρες και η ηλεκτρική ενέργεια γενικότερα είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί σε τέτοια αυτοκίνητα, επειδή αυτό σημαίνει περισσότερο βάρος και επιπλέον προστασία».
 
Αυτές οι δηλώσεις έρχονται σε αντιδιαστολή με τις φήμες που αναπτύχθηκαν το περασμένο διάστημα ότι η Lamborghini συνεργάζεται με την Audi στην ανάπτυξη ενός ηλεκτρικού σπορ μοντέλου. Το αφεντικό της ιταλικής εταιρείας, κ. Stefano Domenicali διέψευσε τις φήμες με δικές του δηλώσεις λέγοντας: «Όσον αφορά στα υβριδικά μοντέλα, πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να βασιστούμε για πολλά ακόμη χρόνια στους τωρινούς κινητήρες, τους V10 και τους V12».

Το υβριδικό SUV ονόματι Urus θα γίνει το πρώτο αυτοκίνητη παραγωγής της εταιρείας με τέτοιο σύστημα κίνησης από το 2014 όταν αποκαλύφθηκε το Asterion concept.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda