Η ομάδα του X-Tomi Design δημιούργησε ψηφιακά το ανοικτό Challenger SRT Demon.

Η ομάδα του X-Tomi Design δημιούργησε ψηφιακά το ανοικτό Challenger SRT Demon.

Dodge Demon Cabriolet

3.116 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2017)

Αν και δε θα δούμε ποτέ σε ανοικτή έκδοση το νέο Dodge Challenger SRT Demon των 840 ίππων, δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στην πειρασμό να μοιραστούμε μαζί σας την cabriolet εκδοχή του, όπως αυτή δημιουργήθηκε ψηφιακά από ανεξάρτητους σχεδιαστές.

Μετά από μία μάλλον εξαντλητική σειρά προωθητικών κινήσεων, η Dodge παρουσίασε τελικά στην έκθεση της Ν. Υόρκης το δαίμονα των 840 ίππων, το Challenger SRT Demon. Όπως αναμενόταν, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές δεν άργησαν να πιάσουν δουλειά, δίνοντάς μας την πρώτη παραλλαγή του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Κάπως έτσι, λοιπόν, η ομάδα του X-Tomi Design δημιούργησε ψηφιακά το ανοικτό Challenger Demon. Τι και αν η Dodge δεν έφτιαξε ποτέ μια cabriolet εκδοχή του τελευταίου Challenger; Το αυτοκίνητο δείχνει πραγματικά υπέροχο.
  
Όλα τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Challenger SRT Demon παραμένουν, ενώ αυτό που λείπει είναι η οροφή. Μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως το αυτοκίνητο δεν θα περάσει ποτέ στην παραγωγή, ακόμα και αν η Dodge έβρισκε λύση για την ακαμψία του οχήματος. Ανοικτό ή κλειστό, πάντως, το γεγονός παραμένει πως το Demon είναι ένα εξωπραγματικό αυτοκίνητο που κάνει σε 2,3 δλ. τα 0-96 χλμ./ώρα, γρηγορότερα δηλαδή από κάθε άλλο όχημα παραγωγής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw