Πρώτη δοκιμή για το Skoda... X5 των 22.000 ευρώ.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρώτη δοκιμή για το Skoda... X5 των 22.000 ευρώ.

Δοκιμάζουμε πρώτοι το νέο Skoda Kodiaq

9.930 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2017)

Δοκιμάζουμε πρώτοι στην Ελλάδα το νέο Skoda Kodiaq. Σε ποια «χωράφια» μπαίνει με το νέο μοντέλο; Ποιος πρέπει να ανησυχεί και τελικά πόσο premium είναι σήμερα η Skoda;

Απαντώντας άμεσα στο πρώτο ερώτημα, με το Kodiaq η Skoda μπαίνει στα «χωράφια» εταιρειών που δυσκολεύονται στο value for money. Η Skoda θα «παίξει» ανάμεσα σε κατασκευαστές όπως η Land Rover, η Volvo, φυσικά οι ομόσταυλες Audi και VW, και φυσικά τους δύο κορυφαίους Γερμανούς κατασκευαστές, BMW και Mercedes. Σε αυτά τα μεγέθη SUV, μόνο η Kia έχει μπλεχτεί ανάμεσα στις premium μάρκες, με το Sorento, όμως η Skoda αναμένεται να σαρώσει.

Με το Kodiaq η Skoda μπαίνει στα «χωράφια» εταιρειών που δυσκολεύονται στο value for money.

Με το Kodiaq η Skoda μπαίνει στα «χωράφια» εταιρειών που δυσκολεύονται στο value for money.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Πρώτον γιατί προσφέρει την τεχνολογία και την ποιότητα που περιμένει κανείς χωρίς συμβιβασμούς στην κατηγορία αυτή. Και δεύτερο γιατί ποτέ κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει την τιμή, όσο premium και αν πας. Εξάλλου ο τρόπος με τον οποίο κάποια μοντέλα ξεχωρίζουν είναι ότι αρχίζουν και προτιμώνται από το κοινό της premium κατηγορίας, επειδή χωρίς να είναι τα ίδια premium, είναι πολύ καλά και χτυπάνε την κατηγορία στα ίσια. Είναι έξυπνες αγορές, και έτσι βάζουν την μάρκα όχι απλά στα χωράφια των premium μαρκών, αλλά και στα σαλόνια τους.

Με την σημερινή της γκάμα, ειδικά με το Superb και το Kodiaq, η Skoda βρίσκεται με το ένα πόδι μαζί με τα μεγάλα ονόματα. Το θέμα είναι πως τη βλέπετε εσείς;
 
Δείτε τώρα την αναλυτική και πλούσια σε περιεχόμενο ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ του νέου Skoda Kodiaq, στην έκδοση με τον 1.4 TSI κινητήρα απόδοσης 125 ίππων, της οποίας η τιμή ξεκινά από τις 22.000 ευρώ!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto