Η σχεδίαση της καμπίνας του Tivoli είναι πιο «ευρωπαϊκή» από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της SsangYong με άριστο φινίρισμα και συναρμογή.

Εσωτερικό: Ποιοτικό και ευρύχωρο

53.639 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2017)

Το εσωτερικό του Tivoli, που το έχουμε γνωρίσει από προγενέστερες δοκιμές, αποτελείται σε πολύ μεγάλο βαθμό από σκληρά πλαστικά, με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής ωστόσο, με την κορεάτικη φίρμα να παίρνει άριστα στο κομμάτι φινίρισμα και συναρμογή. 
 
Η σχεδίαση της κεντρικής κονσόλας δίνει ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα, με την προαιρετική οθόνη αφής 7 ιντσών στο κέντρο της δένει αρμονικά με τους κάθετους αεραγωγούς. Παράλληλα και η εργονομία του Tivoli βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, προσφέροντας γρήγορη πρόσβαση στους διακόπτες και ευκολία στη χρήση του συστήματος infotainment (έχει και ιδιαίτερα ευκρινή κάμερα οπισθοπορείας). Όσον αφορά στους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές η καλή εσωτερική διαμόρφωση και στοιχεία όπως το διπλό επίπεδο πάτωμα πίσω, και οι ρυθμιζόμενες σε κλίση πλάτες των καθισμάτων δίνουν τη δυνατότητα στο Tivoli να μεταφέρει με ιδιαίτερη άνεση 4 ενήλικες και πέμπτο με κάποιες μικρές παραχωρήσεις. Τέλος, το πορτ-μπαγκάζ διαθέτει την πολύ καλή χωρητικότητα των 423 λίτρων. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ELASTIKA 2024
moto