Δωρεάν Εαρινός Έλεγχος Audi Top Service

Δωρεάν Εαρινός Έλεγχος Audi Top Service

Δωρεάν Έλεγχος Audi

1.588 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2016)

Δωρεάν Εαρινός Έλεγχος Audi Top Service

H Kosmocar – Audi έχοντας σαν γνώμονα την ασφαλή μετακίνηση των πελατών της, προσφέρει σε όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Audi, Εαρινό Έλεγχο ασφαλείας μέχρι και 30/05/2016.
Στον έλεγχο αυτό δίνεται η δυνατότητα, χωρίς κανένα κόστος, να γίνει πλήρης έλεγχος του αυτοκινήτου έτσι ώστε να είναι ασφαλές.
Οι βασικές κατηγορίες ελέγχου είναι:1. Έλεγχος κινητήρα2. Έλεγχος λειτουργίας συμπλέκτη3. Έλεγχος κατάστασης ελαστικών4. Έλεγχος συστήματος πέδησης5. Έλεγχος κατάστασης υαλοκαθαριστήρων, για διατήρηση της ορατότητας σε όλες τις συνθήκες6. Οπτικός έλεγχος αναρτήσεων και πάχους πέλματος ελαστικών7. Σύστημα διεύθυνσης8. Διαγνωστικός έλεγχος για την εξασφάλιση της λειτουργικότητας του αυτοκινήτου.
Συνδυαστικά με τον παραπάνω έλεγχο και με τις αυξημένες απατήσεις της άνοιξης εξαιτίας της γύρης και της σταδιακής αύξησης της χρήσης του συστήματος κλιματισμού, η Audi προσφέρει 3 προνομιακά πακέτα εργοστασιακής συντήρησης με όφελος για τον πελάτη έως και 30% :
* Πακέτο συντήρησης κλιματιστικού με κόστος έως 50¤Για την προστασία από την γύρη και τις αλλεργίες της. Περιλαμβάνεται έλεγχος και καθαρισμός του συστήματος κλιματισμού καθώς και η αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας.
*Η τιμή διαμορφώνεται σε περίπτωση χρήσης φίλτρου με ενεργό άνθρακα.
* Πακέτο αντικατάστασης γνήσιας μπαταρίας Audi με έκπτωση 25%
Η μπαταρία δέχεται καταπόνηση όταν υπάρχει χρήση κλιματιστικού και χαμηλές ταχύτητες. Η μπαταρία δεν επιβαρύνεται μόνο τους χειμερινούς μήνες, αφού η συνεχής χρήση του κλιματισμού κατά την καλοκαιρινή περίοδο δυσχεραίνει το έργο της.
* Πακέτο Service Υγρών Φρένων
Για να είναι το σύστημα πέδησης στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το πρώτο Service Υγρών Φρένων γίνεται στο 3ο έτος από την αγορά του αυτοκινήτου και στην συνέχεια κάθε 2 χρόνια. Είναι σημαντικό να διατηρείται η ρευστότητα των υγρών σε κάθε μεταβολή της θερμοκρασίας.
Στο πλαίσιο των ασφαλών μετακινήσεων η προνομιακή τιμή για Service Υγρών Φρένων διαμορφώνεται στα 44¤ για οχήματα με αυτόματο κιβώτιο και στα 50¤ για τα μοντέλα με χειροκίνητο κιβώτιο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν απευθείας on line ραντεβού εδώ

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center