Δωρεάν Έλεγχος Peugeot Καλλιαντάσης

2.871 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/9/2015

Δωρεάν έλεγχο προσφέρει η Peugeot Καλλιαντάσης από τους έμπειρους τεχνικούς της. Δείτε τι περιλαμβάνει.

 
Επειδή η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, η ΑΦΟΙ ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗ ΕΠΕ προσφέρει εντελώς δωρεάν έλεγχο όλων των ευαίσθητων σημείων του Peugeot/Citroen σας, από τους έμπειρους τεχνικούς της, με σκοπό την αποφυγή βλαβών. O έλεγχος περιλαμβάνει 11 σημεία του οπτικού ελέγχου (μεταξύ άλλων σε κύκλωμα ψύξης, ιμάντες, ελαστικά, σύστημα αερισμού, μπαταρία, φώτα), 3 σημεία ελέγχου πλήρωσης (Υγρού Παρ-μπριζ, ψύξης, πίεσης ελαστικών) και 3 σημεία προστασίας (Λίπανση αρθρώσεων πορτών, Λίπανση κλειδαριών, λάστιχα πορτών και πορτ-μπαγκάζ).

Με το πρόγραμμα
KalliantasisAccidentCare ειδικός συνεργάτης μας βρίσκεται, άμεσα, στην τοποθεσία του ατυχήματος, παραλαμβάνει το αυτοκίνητο σας και αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, χωρίς να θυσιάσετε ούτε λεπτό από το χρόνο σας. Αν δεν φταίτε μάλιστα η ΑΦΟΙ ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗ ΕΠΕ αναλαμβάνει να επισκευάσει εντελώς δωρεάν τις φθορές του οχήματός σας.

Τέλος με το πακέτο Kalliantasis“ServiceGο!” οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Peugeot/Citroen, ηλικίας 5 ετών και άνω, έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε λεπτομερή τεχνικό έλεγχο και σε αλλαγές μιας σειράς αναλωσίμων και ανταλλακτικών, απαραίτητων για την καλή λειτουργία του οχήματος, με μόλις 135 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23% (125¤ για Citroen) και δώρο οδική βοήθεια για έναν χρόνο.