Ο κ. Χαϊκάλης ισχυρίζεται ότι υπάρχει βίντεο όπου ένας πρώην τραπεζικός συνομιλεί μαζί του με  στόχο τη δωροδοκία του βουλευτή.

Ο κ. Χαϊκάλης ισχυρίζεται ότι υπάρχει βίντεο όπου ένας πρώην τραπεζικός συνομιλεί μαζί του με στόχο τη δωροδοκία του βουλευτή.

Δωροδοκία βουλευτή για τον ΠτΔ;

(19/12/2014)

Σε καταγγελία προχώρησε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Παύλος Χαϊκάλης, ότι κάποιοι θέλησαν να τον δωροδοκήσουν, προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κ. Σταύρο Δήμα.

Σύμφωνα με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Παύλο Χαϊκάλη και τον Πρόεδρο του κόμματος, κ. Πάνο Καμμένο, κάποιοι προσπάθησαν να δωροδοκήσουν τον εν λόγω βουλευτή προκειμένου να ψηφίσει τον κ. Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ειδικότερα, ο κ. Χαϊκάλης ισχυρίζεται ότι υπάρχει βίντεο όπου ένας πρώην τραπεζικός συνομιλεί μαζί του με στόχο τη δωροδοκία του βουλευτή.
Το όλο θέμα είναι υπό διερεύνηση, ενώ όλες οι πλευρές «ρίχνουν τα βέλη» τους η μία εναντίον της άλλης, ανεβάζοντας το πολιτικό θερμόμετρο στα ύψη, λίγο πριν τη 2η και 3η ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Από την πλευρά του ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του αναφέρει ότι «θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για να μην υπάρχουν σκιές».Σχετικά τώρα με τα ποσά της δωροδοκίας, ο κ. Καμμένος δήλωσε πως προτάθηκε στον βουλευτή να του «δοθούν 700.000 ευρώ άμεσα και τα υπόλοιπα μετά την εκλογή».
Κύκλοι του Μαξίμου από την άλλη, θεωρούν ότι όλο αυτό το σκηνικό είναι στημένο, προκειμένου να δημιουργηθεί πολιτική ανωμαλία στη χώρα, εν όψει των κρίσιμων ψηφοφοριών για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEUGEOT NEW EVANS
4green