Ισχυρότερο κατά 20 ίππους, αλλά και με πιο πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, συνεχίζει την εμπορική του καριέρα το Abarth 595 Competizione.

Ισχυρότερο κατά 20 ίππους, αλλά και με πιο πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, συνεχίζει την εμπορική του καριέρα το Abarth 595 Competizione.

Δυναμώνει και άλλο το Abarth

3.811 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2015)

Ισχυρότερο κατά 20 ίππους, αλλά και με πιο πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, συνεχίζει την εμπορική του καριέρα ο πύραυλος τσέπης της Abarth, το καυτό 595 Competizione.

Η Abarth ανακοίνωσε μια σειρά αλλαγών στο 595 Competizione, που αφορούν τόσο το hatchback όσο και το cabriolet μοντέλο. Σε σχέση με το προηγούμενο model year, ο ανανεωμένος πύραυλος τσέπης της Abarth κερδίζει 20 επιπλέον ίππους, φτάνοντας πλέον τους 180, ενώ η ροπή ορίζεται στα 250 Nm.Τα πιο πάνω νούμερα είναι αρκετά για το καυτό μίνι, ώστε να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 6,7 δλ., ενώ του προσδίδουν τελική ταχύτητα 225 χλμ./ώρα. Σε ό,τι αφορά στην κατανάλωση του 595 Competizione, η Abarth υπόσχεται πως στον μικτό κύκλο καίει 5,8 λτ./100 χλμ.Το 2015MY Abarth 595 Competizione έρχεται με στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει φρένα της Brembo με κόκκινες δαγκάνες, 17άρες ζάντες, φώτα xenon και αισθητήρες στάθμευσης. Στο εσωτερικό, συναντάμε δερμάτινο τιμόνι, αλουμινένια πεντάλ και σπορ καθίσματα της Sabelt, ενώ με επιπλέον κόστος μπορείτε να αποκτήσετε ηλεκτρική ηλιοροφή, δερμάτινα καθίσματα και ηχοσύστημα της Interscope. Τέλος, το στάνταρ κόκκινο χρώμα Officina Red, αντικαταστάθηκε στην παλέτα από ένα γκρι, το Campovolo Grey.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda