Ρυθμίσεις στον κλάδο εξόδου προς Πειραιά του Κόμβου Αθηνών-Λαμίας της Αττικής Οδού θα ισχύσουν στις 6 και 8 Φεβρουαρίου.

Ρυθμίσεις στον κλάδο εξόδου προς Πειραιά του Κόμβου Αθηνών-Λαμίας της Αττικής Οδού θα ισχύσουν στις 6 και 8 Φεβρουαρίου.

Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας

1.017 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2016)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κλάδο εξόδου προς Πειραιά του Κόμβου Αθηνών-Λαμίας της Αττικής Οδού θα πραγματοποιηθούν τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου αλλά και στις 8 του ίδιου μήνα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κλάδο εξόδου προς Πειραιά του Κόμβου Αθηνών-Λαμίας της Αττικής Οδού θα πραγματοποιηθούν τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου αλλά και στις 8 του ίδιου μήνα.Ειδικότερα, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης γέφυρας, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κλάδο εξόδου προς Πειραιά του κόμβου Αθηνών – Λαμίας (κόμβος 8) της Αττικής Οδού, με κατεύθυνση από το Αεροδρόμιο προς Πειραιά, περιοχής Δήμου Μεταμορφώσεως, στις 6 Φεβρουαρίου από 00:01 έως 06:00 το πρωί.Το ίδιο θα ισχύσει και την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου από 01:00 έως 05:00 το πρωί.- Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: κόμβος Αθηνών – Λαμίας (κόμβος 8) – δεξιά Ν.Ε.Ο.Α.Λ. - Α/Κ Τατοϊου – αναστροφή προς Πειραιά.Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD SPRING OFFERS
RENAULT