Ε-shop ανταλλακτικών από την Koutrasparts

4.861 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/8/2015

Η Κoutrasparts εξειδικεύεται σε κάθε τύπο ανταλλακτικού του VW Group διαθέτοντας αρκετά ειδικά προϊόντα, που δεν υπάρχουν γενικότερα στην αγορά. Πλέον μπορείτε να τα παραγγείλετε και μέσω του e-shop της.

 
Η εταιρεία υφίσταται από το 1989. Ξεκίνησε από τον Απόστολο Κούτρα, ο οποίος και ήταν 32 χρόνια διευθυντής ανταλλακτικών στη ΒΙΑΜΑΡ, τη γενική αντιπροσωπεία της Skoda. Σήμερα έχει αναπτυχθεί απόλυτα «μετρώντας» πλέον 4 καταστήματα με το ένα κατάστημα να λειτουργεί και ως συνεργείο.
 
Κύρια δραστηριότητα είναι η εμπορία ανταλλακτικών, τα οποία εισάγονται από Ιταλία, Κίνα, Γερμανία και Τσεχία. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της Koutrasparts περιλαμβάνει τόσο γνήσια ανταλλακτικά, όσο και after market για χονδρική και λιανική αγορά.

Πλέον η Koutrasparts ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις και προσπαθώντας να διευκολύνει τους πελάτες της δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλετε διαδικτυακά τα προϊόντα της μέσω του νέου της E-shop. Όσοι επιθυμούν να περιηγηθούν στο e-shop της Koutrasparts μπορούν να το επισκεφθούν πατώντας ΕΔΩ.