Το LAPD ανακάλυψε ότι κάτι πήγαινε στραβά όταν ο διοικητής έκανε έλεγχο στον εξοπλισμό του Τμήματος.

Το LAPD ανακάλυψε ότι κάτι πήγαινε στραβά όταν ο διοικητής έκανε έλεγχο στον εξοπλισμό του Τμήματος.

Έφηβοι δόκιμοι αστυνομικοί έκλεβαν περιπολικά και εξοπλισμό!

2.784 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2017)

Τρεις ανήλικοι, δύο αγόρια και ένα κορίτσι κατηγορούνται οτι έκλεβαν περιπολικά του Α.Τ στο οποίο παρακολουθούσαν μαθήματα. Μάθετε την ιστορία!

Τρεις έφηβοι που φοιτούσαν ως δόκιμοι στο Αστυνομικό Τμήμα του Los Angleles (LAPD) συνελήφθησαν και κατηγορούνται ότι έκλεψαν και κατέστρεψαν 3 αστυνομικά αυτοκίνητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας, Charlie Beck, τρεις έφηβοι, δύο αγόρια 15 και 17 ετών και ένα κορίτσι 16 ετών που ήταν δόκιμοι στο πρόγραμμα κατάφεραν και έκλεψαν 3 αυτοκίνητα, δύο tasers, δύο αστυνομικούς ασυρμάτους και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο.
 
Το LAPD ανακάλυψε ότι κάτι πήγαινε στραβά όταν ο διοικητής έκανε έλεγχο στον εξοπλισμό του Τμήματος και είδε ότι δύο περιπολικά έλειπαν. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το CNN τα δύο οχήματα εντοπιστήκαν και έλαβε χώρα η καταδίωξη τους στους δρόμους του LA.

O Beck δήλωσε στα μέσα: «H μία καταδίωξη έληξε όταν το αυτοκίνητο τράκαρε στην κίνηση ενώ το άλλο όταν συγκρούστηκε με ένα άτυχο μοτοσικλετιστή». Μετά την σύλληψη τους, ένας από τους εφήβους  ομολόγησε ότι είχε κλέψει και τρίτο αυτοκίνητο και το είχε στην κατοχή του για… δύο βδομάδες.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda