Στο μπροστινό μέρος, μια σειρά από φώτα LED κάτω από το καπό κυριαρχούν στην μάσκα του.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο μπροστινό μέρος, μια σειρά από φώτα LED κάτω από το καπό κυριαρχούν στην μάσκα του.

Έφτασε το Chery Tiggo

6.531 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2017)

Η Chery έφτασε στη Σανγκάη με το Tiggo Sport Coupe Concept και τα σχέδια της ειναι μεγαλεπήβολα. Θα καταφέρει σταθεί απέναντι στο Nissan Juke;

Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης είναι μεγάλο γεγονός για τις κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες, για αυτό η Chery έφτασε με το Tiggo Sport Coupe Concept που δείχνει έτοιμο να ανταγωνιστεί άλλα compact crossover όπως το Toyota C-HR και το Νissan Juke.

Πιο συγκεκριμένα, μια σειρά από LED φώτα βρίσκεται κατά μήκος του πορτμπαγκάζ.

Πιο συγκεκριμένα, μια σειρά από LED φώτα βρίσκεται κατά μήκος του πορτμπαγκάζ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


H εταιρία χρησιμοποιεί το όνομα Tiggo για όλη τη γκάμα των crossover της, με το Sport Coupe Concept να είναι μια όμορφα στιλιστική προσθήκη στα ήδη υπάρχοντα μοντέλα.

Στο μπροστινό μέρος, μια σειρά από φώτα LED κάτω από το καπό κυριαρχούν στην μάσκα του ενώ μεγάλοι εισαγωγείς αέρα του δίνουν σπορ εμφάνιση. Η μορφή του έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το C-HR κυρίως στο καπό και στην οροφή ενώ το πίσω μέρος δανείζεται πολλά στοιχεία από την μπροστινή μάσκα. Πιο συγκεκριμένα, μια σειρά από LED φώτα βρίσκεται κατά μήκος του πορτμπαγκάζ και ενώνει τα δύο σώματα φωτός. Επιπλέον, υπάρχουν όπως και μπροστά μοντέρνας σχεδίασης κοτσαδόροι δίνοντας μια σκληρή νότα στην εμφάνιση του Τiggo.
 
To εσωτερικό είναι μινιμαλιστικού χαρακτήρα χωρίς πολλά κουμπιά και επιλογές. Όλες οι λειτουργίες infotainment καλύπτονται μέσα από δύο οθόνες που βρίσκονται πάνω στο ταμπλό.

H εταιρία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα πληροφορίες για τον κινητήρα αλλά το μοντέλο θα έχει διαθέσιμο ένα σύστημα αυτόνομης οδήγησης που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ανάπτυξη. Σύμφωνα με την εταιρία, όταν η αυτόνομη οδήγηση είναι ενεργοποιημένη, ο οδηγός θα μπορεί να παίζει βιντεοπαιχνίδια πίσω από το τιμόνι.

Πώς σας φαίνεται;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
RENAULT