Μείωση έως και 50% στο κόστος μετακίνησης με το αυτοκίνητο, προσφέρει η υγραεριοκίνηση, η εγκατάσταση της οποίας, στοιχίζει πλέον μόλις 494 ευρώ, στην Automotivo GAS.

Εγκατάσταση υγραεριοκίνησης με 494 ευρώ από την Automotivo GAS

2.781 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/8/2016

Η Automotivo GAS, μέλος της PEUGEOT AUTOMOTIVO GROUP, κάνει ακόμη πιο ελκυστική την εγκατάσταση υγραεριοκίνησης στο αυτοκίνητό σας, προσφέροντάς στην τιμή των 494 ευρώ + Φ.Π.Α.

 
Η υγραεριοκίνηση προσφέρει στον έλληνα οδηγό ουσιαστική και άμεση λύση στην εξοικονόμηση χρημάτων και ταυτόχρονα βοηθάει ενεργά το περιβάλλον, καθώς αποδεδειγμένα παρέχει:

• Μείωση έως και 50% στο κόστος μετακίνησης με το αυτοκίνητο.
• 2 φορές μεγαλύτερη αυτονομία στις μετακινήσεις καθώς διαθέτει δεύτερο ρεζερβουάρ.
• Σημαντική μείωση ρύπων (CO2, CO, NOx), συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην προστασία της ατμόσφαιρας και του περιβάλλοντος γενικότερα.
• Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κινητήρα, καθώς το υγραέριο σαν καύσιμο προσφέρει καλύτερη «καύση» από ότι η βενζίνη και έτσι βελτιώνει την λειτουργία του, προσφέροντας ταυτόχρονα και μεγαλύτερη ιπποδύναμη κατά 10%s σε αρκετές περιπτώσεις.

Σήμερα μάλιστα, πέραν των τεράστιων οφελών από τη χρήση της, η υγραεριοκίνηση αποτελεί την πλέον «έξυπνη» κίνηση για το όχημά σας και εξαιτίας της προνομιακής τιμής των 494 ευρώ, συν το Φ.Π.Α., στην οποία προσφέρεται από την Automotivo GAS.

Καστοριάς 15 & Μαραθώνος
Γέρακας ΤΚ 153 44
210 6618686