H Porsche θα δημιουργήσει ένα δίκτυο εκθέσεων, αλλά και συνεργείων για τα κλασικά της μοντέλα.

H Porsche θα δημιουργήσει ένα δίκτυο εκθέσεων, αλλά και συνεργείων για τα κλασικά της μοντέλα.

Eιδικές εκθέσεις κλασικών μοντέλων της Porsche

1.472 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2015)

Η Porsche είναι μια εταιρεία με μακρά ιστορία, με πλήθος μοντέλων να την συνοδεύουν. Για το λόγο αυτό σκοπεύει να δημιουργήσει ένα δίκτυο εκθέσεων, αλλά και συνεργείων για τα κλασικά της μοντέλα.

Το πρώτο Porsche Classic Center ανοίγει αύριο στην Ολλανδία και θα διαθέτει προς πώληση κλασικά μοντέλα της γερμανικής φίρμας. Επιπρόσθετα το συγκεκριμένο κέντρο θα επιμελείται τη συντήρηση, αλλά και το restoration των κλασικών Porsche. 
Στα άμεσα πλάνα της εταιρείας είναι να ανοίξει κι άλλα Porsche Classic Center σε παγκόσμιο επίπεδο, με απώτερο στόχο να ξεπεράσει τα 100 σημεία έως το 2018.
Η Porsche οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση έπειτα από έρευνες που έγιναν, οι οποίες αποδεικνύουν πως παραπάνω από το 70% των αυτοκινήτων Porsche που έχουν πωληθεί είναι ακόμη σε κυκλοφορία. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, θα γίνει συστέγαση με τις ήδη υπάρχουσες αντιπροσωπείες και τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, αλλά σαφώς θα προστεθούν κι όλος ο αναγκαίος υλικοτεχνικός εξοπλισμός για την συντήρηση κι ανακατασκευή των κλασικών μοντέλων.
 Βέβαια και για να τονιστεί ο διαφορετικός τους χαρακτήρας, τα Porsche Classic Centers θα έχουν δικό τους χώρο ακόμα και μέσα στις αντιπροσωπείες. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda