Είναι αυτή η νέα Phantom;
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Είναι αυτή η νέα Phantom;

Είναι αυτή η νέα Phantom;

3.758 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2017)

Οι κατασκοπευτικές εικόνες της νέας Rolls-Royce Phantom, έχουν κάνει την εμφάνιση τους εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο λίγο πριν το νέο μοντέλο κάνει το ντεμπούτο του, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, μέσω μιας μπροσούρας, νέες εικόνες χωρίς καμουφλάζ.

Συγκεκριμένα, κινεζικά μέσα δημοσίευσαν εικόνες της νέας Phantom μέσω μιας μπροσούρας που έφτασε στα χέρια τους, οι οποίες έρχονται σε αντιστοιχία με τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους κατά καιρούς.

Κινεζικά μέσα δημοσίευσαν εικόνες της νέας Phantom μέσω μιας μπροσούρας που έφτασε στα χέρια τους.

Κινεζικά μέσα δημοσίευσαν εικόνες της νέας Phantom μέσω μιας μπροσούρας που έφτασε στα χέρια τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Από ότι μπορούμε να δούμε το μοντέλο που απεικονίζεται δεν έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με το προηγούμενο. Οι προβολείς στο εμπρόσθιο μέρος έχουν μια κομψή σχεδίαση, με την μάσκα να είναι αρκετά επιβλητική, όπως άλλωστε σε κάθε μοντέλο της μάρκας. Ο προφυλακτήρας φαίνεται να είναι ανασχεδιασμένος με περισσότερες οπές, που χρησιμοποιούνται ως αεραγωγοί.
 
Από κει και πέρα στο αμάξωμα του νέου μοντέλου υπάρχει συνδυασμός δύο χρωμάτων, με το μέρος του καπό της οροφής και του πορτμπαγκάζ να είναι βαμμένα σε μπλε χρώμα, το οποίο μπορεί κανείς να δει και στο κέντρο των τροχών.
 
Σε ότι αφορά το εσωτερικό, αν και η ποιότητα της εικόνας δεν μας βοηθά, φαίνεται πως το σύνολο των οργάνων είναι ψηφιακό, ενώ οι κεντρικοί αεραγωγοί έχουν μετακινηθεί χαμηλότερα στην κονσόλα, ενώ πρέπει να αναφερθούμε και στο αναλογικό ρολόι που βρίσκεται δεξιά στο ταμπλό.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα μέσα η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το μοντέλο την Πέμπτη 27 Ιουλίου. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto