Η Nissan αναλαμβάνει δράση όσον αφορά τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα εισαγωγής και ενημερώνει τους ήδη κατόχους αλλά και τους υποψήφιους αγοραστές τέτοιων αυτοκινήτων.

Η Nissan αναλαμβάνει δράση όσον αφορά τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα εισαγωγής και ενημερώνει τους ήδη κατόχους αλλά και τους υποψήφιους αγοραστές τέτοιων αυτοκινήτων.

Nissan: Πληροφορίες για εισαγόμενα μεταχειρισμένα

3.670 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2016)

Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε είναι η πρώτη εισαγωγική εταιρεία που αντιδρά θετικά στις προσπάθειές μας , οργανώνοντας την διαδικασία για να σας δίνει πληροφορίες για το πόσα χιλιόμετρα έχει ένα εισαγόμενο μεταχειρισμένο.

Πριν μερικούς μήνες αναδείξαμε το πρόβλημα με την εισαγωγή

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

αυτοκινήτων στη χώρα μας, τα οποία έχουν γυρισμένα χιλιόμετρα. Η κατάστασηγνωστή. Ο καταναλωτής αγοράζει ένα μεταχειρισμένο ντίζελ που πιστεύει ότι έχειμόλις 50.000 χιλιόμετρα. Μετέπειτα οι βλάβες αρχίζουν και ανακαλύπτει ότι τοδιαμάντι που αγόρασε σε χαμηλή τιμή έχει εισαχθεί στην Ελλάδα με 200.000χιλιόμετρα και άνω. Πολλές οι ιστορίες και οι καταγγελίες που φτάνουν στοπεριοδικό καθημερινά. Ωστόσο, μετά την προσπάθειά μας η κατάσταση φαίνεται ότιαλλάζει. Τα συνεχόμενα άρθρα μας, που αφορούν τους τρόπους με τους οποίουςμπορεί να προστατευτεί ο καταναλωτής,  βοήθησαν και έτσι όλοι οιεμπλεκόμενοι αρχίζουν να κινητοποιούνται.

Σε επίπεδο εταιρειών αυτοκινήτου, η Nissan – Νικ. Ι.Θεοχαράκης αντέδρασε άμεσα, ώστε ναπροστατεύσει τους υποψήφιους αγοραστές μεταχειρισμένων Nissan.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία, παρέχει ενημέρωση  στουςυποψήφιους αγοραστές, αλλά και στους ιδιοκτήτες εισαγόμενων μεταχειρισμένωνμοντέλων Nissan, αναφορικά με το ιστορικό του οχήματος που τους ενδιαφέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραπάνωδιαδικασία για  εισαγόμενο μεταχειρισμένο μοντέλο της Nissan, οιενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία της ελληνικής αντιπροσωπείαςτης Nissan και ελπίζουμε και άλλες εισαγωγικές να προχωρήσουν σε ανάλογεςενέργειες που προστατεύουν το καταναλωτικό κοινό.

Θυμίζουμεότι, εκτός από το ιστορικό του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου που πρέπει ούτως ή άλλως να ελέγχουμε, στους πίνακες του περιοδικού Auto Τρίτη που κυκλοφορεί, μπορείτε να δείτε τις τιμέςμεταχειρισμένων που ισχύουν αυτή τη στιγμή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw