Το ηλεκτρονικό κατάστημα tora-elastika.gr, προσφέρει κορυφαίες και ολοκληρωμένες λύσεις για την αντικατάσταση ελαστικών και ζαντών.

Είσαι προνοητικός; ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

3.259 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/9/2016

Κάντε προ-παραγγελία τώρα στο tora-elastika.gr και επωφεληθείτε από ακόμα καλύτερες τιμές με έκπτωση έως και 10% από τις αναγραφόμενες.

 
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξει κανείς το tora-elastika.gr, για την αγορά ελαστικών και ζαντών, μεταξύ των οποίων η οικονομία, η βέλτιστη εξυπηρέτηση και οι ευκολίες πληρωμής. Αυτό το διάστημα όμως, υπάρχει και ένας ακόμη λόγος, αφού η εταιρεία αποφάσισε να προσφέρει ακόμα καλύτερες τιμές με έκπτωση έως και 10% στις προ-παραγγελίες.

Για να παραγγείλετε λοιπόν και να εκμεταλλευτείτε τη νέα
προσφορά της εταιρείας, επικοινωνήστε στο 210 6922220.

Με εμπειρία πάνω από 15 χρόνια στην εμπορία ελαστικών και ζαντών αυτοκινήτων, η επιχείρηση του κ. Αναστάσιου Μιχ. Μαγγανάρη, προσφέρει κορυφαίες και ολοκληρωμένες λύσεις για την αντικατάσταση ελαστικών και ζαντών.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας δε, δέχεται παραγγελίες και πληρωμές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, ενώ οι τιμοκατάλογοί της είναι αναρτημένοι στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης και ανανεώνονται με συνέπεια και υπευθυνότητα, διατηρώντας πάντα το δικό σας όφελος.

Δείτε περισσότερα εδώ

Δείτε με 1 κλικ εδώ: Περισσότερα άρθρα & νέα για τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας