Εξαρτήματα ανάρτησης Eibach για το Focus

3.154 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/8/2015

Η τελευταία γενιά του Ford Focus είναι πολύ ισορροπημένη. Τώρα, τα εξαρτήματα ανάρτησης της Eibach, τονίζουν το χειρισμό του.

 
Τα ελατήρια Eibach Pro-Kit χαμηλώνουν το κέντρο βάρους του αυτοκινήτου, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα, έναν σπορ αλλά άνετο χειρισμό. Από οπτικής πλευράς, δίνει στο Focus μια πιο πλατιά στάση, διατηρώντας παράλληλα τη δυναμική και κομψή εμφάνιση.

Το ολοκληρωμένο πακέτο ονομάζεται Eibach B12 και είναι τώρα διαθέσιμο για πάνω από 1200 εφαρμογές. Το Β12 Pro-Kit περιλαμβάνει τα ελατήρια Eibach και ειδικά προσαρμοσμένα αμορτισέρ Bilstein, τεχνολογίας πίεσης αερίου. Με αυτό το πακέτο, έχετε ένα σύστημα ανάρτησης με προοδευτικά χαρακτηριστικά, απαράμιλλη αρμονία και εξαιρετική δυναμική.

Αν θέλετε ανεξάρτητη ρύθμιση ύψους για το Focus σας, θα πρέπει να επιλέξετε το Eibach Pro-Street-S, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Με αυτό το προϊόν, μπορείτε να καθορίσετε εσείς, την ιδανική ισορροπία μεταξύ σπορ και άνεσης.

Οποιαδήποτε ανάρτηση μπορεί να είναι τελειοποιηθεί με τους αποστάτες τροχών Eibach Pro-Spacer. Αυτοί κάνουν το Focus να φαίνεται ακόμα πιο «μυώδες» - μια πραγματική συμπαγής μονάδα ισχύος.

Όλα τα εξαρτήματα ανάρτησης Eibach, τα οποία είναι διαθέσιμα μέσω εξουσιοδοτημένων εμπόρων, παρέχονται με υψηλής ποιότητας αντιδιαβρωτική προστασία και έγγραφα πιστοποίησης.