Στα ανανεωμάνα μοντέλα (φώτο Dacia Santero) το εμπρός μέρος είναι καινούργιο,  με νέους προφυλακτήρες με μεγαλύτερους αεραγωγούς, καθώς και γρίλια στη μάσκα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στα ανανεωμάνα μοντέλα (φώτο Dacia Santero) το εμπρός μέρος είναι καινούργιο, με νέους προφυλακτήρες με μεγαλύτερους αεραγωγούς, καθώς και γρίλια στη μάσκα.

Ανανεωμένα Dacia Sandero και Logan

(29/9/2016)

ΤH Dacia διακρίνεται για τα προσιτά μοντέλα που διαθέτει στη γκάμα της και προσπαθώντας να τα κάνει πιο ελκυστικά παρουσίασε τις ανανεωμένες εκδόσεις των Sandero, Sandero Stepway και Logan MCV wagon. Η φίρμα επίσης προσθέτει στη γκάμα των κινητήρων της τον τρικύλινδρο 1.000άρη ως εισαγωγικό για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις.


Στα μηχανικά σύνολα τα ανανεωμένα μοντέλα (φώτο Logan MCV wagon) εφοδιάζονται πλέον και με τον τρικύλινδρο χιλιάρη κινητήρα βενζίνης, απόδοσης 75 ίππων.

Στα μηχανικά σύνολα τα ανανεωμένα μοντέλα (φώτο Logan MCV wagon) εφοδιάζονται πλέον και με τον τρικύλινδρο χιλιάρη κινητήρα βενζίνης, απόδοσης 75 ίππων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τα ανανεωμένα μοντέλα έχουν δεχτεί σχεδιαστικές ανανεώσεις τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό τους, με την πιο σημαντική αλλαγή να εντοπίζεται στο εμπρός μέρος το οποίο είναι εντελώς καινούργιο. Οι νέοι προφυλακτήρες με μεγαλύτερους αεραγωγούς και γρίλια στη μάσκα δίνουν μια πιο στιβαρή εικόνα με την πρώτη ματιά. Την εμφάνιση τους φαίνεται να έχουν κάνει LED φώτα ημέρας, τα οποία χωρίζουν το εσωτερικό των φωτιστικών σωμάτων, ενώ αυτή λέγεται ότι θα είναι και η νέα υπογραφή της μάρκας στα μοντέλα της.

Στο εσωτερικό θα συναντήσουμε νέα υφάσματα στις ταπετσαρίες με πιο μοντέρνα αισθητική, ανασχεδιασμένο τιμόνι τεσσάρων ακτινών. Επιπλέον στην κεντρική κονσόλα και στους αεραγωγούς,  θα συναντήσουμε χρωμιωμένο φινίρισμα. Για τους πίσω επιβάτες έχει προστεθεί μπρίζα 12 volt για τη φίρτιση συσκευών, καθώς και μια ποτηροθήκη.

Στα μηχανικά σύνολα τα ανανεωμένα μοντέλα πλέον εφοδιάζονται και με τον τρικύλινδρο χιλιάρη κινητήρα βενζίνης, απόδοσης 75 ίππων. Τέλος όσον αφορά στην μετάδοση προαιρετικά προσφέρεται και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda