Το υπερυψωμένο station wagon της Mercedes διατίθεται με σύστημα ρυθμιζόμενης αερανάρτησης Air Body Control και σύστημα τετρακίνησης 4Matic.

Το υπερυψωμένο station wagon της Mercedes διατίθεται με σύστημα ρυθμιζόμενης αερανάρτησης Air Body Control και σύστημα τετρακίνησης 4Matic.

Νέα Mercedes E-Class All-Terain estate

(29/9/2016)

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε την E-Class All-Terrain estate, που αποτελεί την crossover λογικής υπερυψωμένη έκδοση του station wagon μοντέλου της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Επαληθεύτηκαν οι φήμες που ήθελαν μια πιο σκληροτράχηλη, υπερυψωμένη έκδοση της E-Class estate με crossover λογική να λανσάρεται, όπως σας είχαμε παρουσιάσει και παλαιότερα. Σήμερα λοιπόν, αποκαλύφθηκε η νέα Mercedes E-Class All-Terrain estate, που αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους κύριους ανταγωνιστές του Audi A6 Allroad.

Το υπερυψωμένο station wagon της γερμανική μάρκας, διατίθεται με το σύστημα ρυθμιζόμενης αερανάρτησης Air Body Control καθώς επίσης και με το σύστημα τετρακίνησης 4Matic, στον βασικό εξοπλισμό, υποσχόμενο, κατά τα λεγόμενα τη εταιρείας, να προσφέρει άνεση και πολυτέλεια ακόμα και σε off road διαδρομές.

Η All-Terrain έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, σε σχέση με την E-Class estate, κατά 29 χλστ., από τα οποία τα 14 χλστ. έρχονται από τους μεγαλύτερους σε διαστάσεις τροχούς. Επιπλέον, με το πάτημα ενός κουμπιού η Air Body Control ανάρτηση δίνει «αέρα» 35 χλστ. από το έδαφος, σε ταχύτητες έως και 35 χλμ./ώρα, ενώ η της νέας E-Class All-Terrain κυμαίνεται από τα 121 χλστ. έως και τα 156 χλστ., ανάλογα με την επιλεγμένη ρύθμιση.
 
Δείτε περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη
Σε ότι αφορά την εξωτερική σχεδίαση η νέα E-Class All-Terrain έχει αρκετές διαφορές, σε σχέση με την E-Class, καθώς παρατηρείται διαφορετική γρίλια στη μάσκα, στης οποίας το εσωτερικό φιλοξενείται το έμβλημα της γερμανικής φίρμας, με δύο οριζόντια φιλέτα, ενώ αλλαγές έχουν δεχτεί και οι προφυλακτήρες τόσο εμπρός, όσο και πίσω, έχοντας πλέον σπόιλερ αλουμινίου. Οι ζάντες 19 ή 20 ιντσών, συνδράμουν τόσο στην off road εμφάνιση  του μοντέλου, όσο και στην αύξηση της απόστασης από το έδαφος, όπως αυτή προαναφέρθηκε. Επιπλέον, οι μπάρες οροφής χαρίζουν μια ακόμα σπορτίφ νότα στην All-Terrain, ενώ ο off road χαρακτήρας του μοντέλου ενισχύεται από τα πλαστικά μέρη που καλύπτουν τους θόλους του.

Κινητήριος δύναμη για το premium station wagon με crossover καταβολές θα αποτελέσει στο λανσάρισμά του ο τετρακύλινδρος turbo diesel κινητήρας χωρητικότητας 2,0 λτ. με απόδοση 194 ίππων ισχύος και 400 Nm ροπής, ο οποίος θα συνδυάζεται με το 9G-Tronic αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Αργότερα αναμένεται να ακολουθήσει και μια έκδοση με εξακύλινδρο turbo diesel κινητήρα, χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες πληροφορίες προς το παρόν.

H πρώτη τη εμφάνιση της νέας Mercedes-Benz E-Class All-Terrain estate στις αγορές να τοποθετείται χρονικά στο φθινόπωρο του 2017.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto