Η κορεάτικη φίρμα ανασχεδίασε την μπροστινή γρίλια, η οποία ενσωματώνει δύο κυκλικούς προβολείς με LED φώτα ημέρας

Η κορεάτικη φίρμα ανασχεδίασε την μπροστινή γρίλια, η οποία ενσωματώνει δύο κυκλικούς προβολείς με LED φώτα ημέρας

Ανανεωμένο Hyundai i10

(29/9/2016)

Η Hyundai προχώρησε στην ανανέωση της δεύτερης γενιάς του i10, με τις περισσότερες αλλαγές να εστιάζονται σε νέα χαρακτηριστικά του μοντέλου, παρά σε σχεδιαστικές αλλαγές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όσον αφορά στις σχεδιαστικές αλλαγές, η κορεάτικη φίρμα ανασχεδίασε την μπροστινή γρίλια, η οποία ενσωματώνει δύο κυκλικούς προβολείς με LED φώτα ημέρας, καθώς επίσης και τους προφυλαχτήρες του μοντέλου της. Στο πίσω μέρος επίσης θα συναντήσουμε νέα υλικά στα φωτιστικά σώματα, κυκλικούς προβολείς ομίχλης και μαύρες ενθέσεις. Τέλος ανασχεδιασμένες είναι και οι 14άρες ζάντες αλουμινίου.


Στο εσωτερικό του ανανεωμένου μίνι μοντέλου ξεχωρίζει η προσθήκη νέας οθόνης αφής 7 ιντσών, καθώς επίσης και η δωρεάν παροχή υπηρεσιών μέσω Apple CarPlay και Android Auto για 7 χρόνια. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στα συστήματα ασφαλείας, καθώς η Hyundai πλέον θα εξοπλίζει το i10 με Σύστημα Προειδοποίησης Εμπρόσθιας Πρόσκρουσης και Σύστημα Προειδοποίησης Ακούσιας Αλλαγής Λωρίδας. 

Τέλος να αναφέρουμε πως δεν αλλάζει κάτι στα μηχανικά μέρη του ανανεωμένου i10, το οποίο θα εξακολουθεί να εφοδιάζεται με δύο κινητήρες βενζίνης 1,0 και 1,25 λτ.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center