Μια πρώτη γεύση, από το επερχόμενο concept της, μας έδωσε η Mitsubishi, το οποίο εν πολλοίς δείχνει να μοιάζει με το eX concept του 2015.

Μια πρώτη γεύση, από το επερχόμενο concept της, μας έδωσε η Mitsubishi, το οποίο εν πολλοίς δείχνει να μοιάζει με το eX concept του 2015.

Mitsubishi GT-PHEV Concept

(29/9/2016)

Το πρωτότυπο Mitsubishi GT-PHEV αποτελεί κάτι σαν τη συνέχεια των περσινών concept XR PHEV II και eX και το οποίο φαίνεται πως έχει υιοθετήσει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «Dynamic Shield» της φίρμας, η οποία σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της προστατεύει σε επικείμενα ατυχήματα τόσο το αυτοκίνητο όσο και τους πεζούς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σε ότι αφορά την εξωτερική σχεδίαση του νέου concept παρατηρούμε τις έντονες νευρώσεις στο πλάι και την απόλυτα επίπεδη οροφή, ενώ μεγάλη εντύπωση προκαλούν και τα φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος τα οποία ενώνονται από μια λεπτή φάσα που διατρέχει το πορτμπαγκάζ. Από τις πόρτες φαίνεται πως απουσιάζουν οι συμβατικές χειρολαβές, ενώ κάμερες έχουν αντικαταστήσει τους καθρέπτες.

Κάτω από το καπό του GT- PHEV, για το οποίο γνωρίζουμε πως είναι ένα υβριδικό όχημα που φορτίζει στην πρίζα θα υπάρχουν τρεις ηλεκτροκινητήρες, ο ένας τοποθετημένος στο μπροστά άξονα και δυο τοποθετημένοι στον πίσω, με μπαταρίες υψηλής χωρητικότητας, οι οποίοι θα συνδυάζονται αρμονικά με έναν βενζινοκινητήρα ειδικά σχεδιασμένο για την περαιτέρω υποστήριξη του συστήματος PHEV. 

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως το concept της Mitsubishi είναι τετρακίνητο και εξοπλίζεται με το σύστημα S-AWC (Super All Wheels Control) της μάρκας, ενώ υπόσχεται αυτονομία έως και 1.200 χλμ. Ακόμα περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να έρθουν στο φως της δημοσιότητας μαζί με το λανσάρισμά του στο Παρίσι
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda