Η Marshal δραστηριοποιείται στον κλάδο των ελαστικών τα τελευταία 25 χρόνια και τα προϊόντα της διατίθενται σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Τα ελαστικά της Marshal καλύπτουν μία ευρεία γκάμα οχημάτων από επιβατικά ΙΧ μέχρι βαρέα φορτηγά σε προνομιακές τιμές.

Ελαστικά Marshal

6.190 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/10/2014

Η εταιρεία Σαρακάκη έφερε στην ελληνική αγορά τα ελαστικά Marshal που καλύπτουν ευρεία γκάμα οχημάτων, από επιβατικά μέχρι βαρέα φορτηγά.

 
H εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., όπως ανακοίνωσε, διευρύνει τις συνεργασίες με τη διανομή των ελαστικών της Marshal στην ελληνική αγορά.

Αναφορικά με τα νέα ελαστικά, η εταιρεία Σαρακάκη επισημαίνει ότι η Marshal δραστηριοποιείται στον συγκεκριμένο κλάδο τα τελευταία 25 χρόνια και τα προϊόντα της διατίθενται σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Μεγάλης Βρετανίας κ.ά.

Επιπλέον, η εταιρεία Σαρακάκη τονίζει ότι τα ελαστικά της Marshal καλύπτουν μία ευρεία γκάμα οχημάτων από επιβατικά ΙΧ μέχρι βαρέα φορτηγά σε προνομιακές τιμές. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η εταιρεία έχει προχωρήσει σε μία πολύ μεγάλη επένδυση για την ανάπτυξη νέων τύπων ελαστικών και μεγεθών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς χρησιμοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία στον τομέα των ελαστικών. Η συνολική παραγωγική της ικανότητα ανέρχεται σε περίπου 65 εκατ. ελαστικά ετησίως. Ειδικότερα για την ευρωπαϊκή αγορά η Marshal αναπτύσσει και σχεδιάζει μεγάλο αριθμό ελαστικών στο Ευρωπαϊκό Τεχνολογικό Κέντρο της εταιρείας στο Birmingham της Μεγάλης Βρετανίας.

Τέλος, ο Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, Ιωάννης Παπαβασιλείου με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία Marshal δήλωσε: «πιστεύω ότι η συνεργασία μας με την εταιρεία ελαστικών Marshal θα μας βοηθήσει περαιτέρω στην προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει να διευρύνουμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα σε ένα άκρως ανταγωνιστικό κλάδο, όπως είναι αυτός των ελαστικών. Το αγοραστικό κοινό αναζητά αυτή τη στιγμή προϊόντα value for money, τα οποία να προσφέρουν υψηλά επίπεδο ασφάλειας, υψηλή προστιθέμενη αξία στον Έλληνα οδηγό σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές».