Η προσφορά του Ιανουαρίου στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.siriocenter.gr

Ελαστικά σε προσφορά

4.852 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/1/2017

Η προσφορά του μήνα στο ηλεκτρονικό κατάστημα siriocenter.gr, περιλαμβάνει τις καλύτερες μάρκες ελαστικών σε προνομιακές τιμές, με δώρο την τοποθέτηση στα 4 τεμάχια.

 
Από τους πρωτοπόρους στο χώρο του internet, η εταιρεία Sirio Center, εκθέτει τα προϊόντα της στο διαδίκτυο από το 1997 και πλέον στο e-shop της, μπορεί κανείς να βρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων γύρω από το αυτοκίνητο και τη μηχανή, εύκολα και γρήγορα, σε περιβάλλον ιδιαίτερα φιλικό ακόμη και για τους αρχάριους χρήστες.

Στο siriocenter.gr, μπορείτε να συγκρίνετε και να αγοράσετε ελαστικά και ζάντες, για το αυτοκίνητο ή την μηχανή σας, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, αλλά και επιλεγμένα μεταχειρισμένα ελαστικά, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.
Η τοποθέτηση μάλιστα τόσο των ελαστικών, όσο και των ζαντών των πελατών, γίνεται απολύτως δωρεάν στην έδρα της εταιρείας (Ελ. Βενιζέλου 28, Καλλιθέα), ενώ στις υπηρεσίες εξυπηρέτησης περιλαμβάνεται και η αποστολή προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.

Στο e-shop και το κατάστημα του Sirio Center θα βρείτε επίσης: Αμορτισέρ, ελατήρια, ανταλλακτικά, λιπαντικά, μπαταρίες, φίλτρα αέρα, λάμπες, υαλοκαθαριστήρες, αποστάτες τροχών, αξεσουάρ, μπουζί και πολλά άλλα για το αυτοκίνητο και την μηχανή σας από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Η προσφορά του μήνα

Κάθε μήνα, στο siriocenter.gr, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και των προσφορών και εκπτώσεων της εταιρείας, αυξάνοντας το όφελος των αγορών σας. Αυτό το διάστημα για παράδειγμα και μέχρι τέλος Ιανουαρίου, θα βρείτε ελαστικά των brand CONTINENTAL, GOODYEAR, DUNLOP, TOYO, FALKEN και KORMORAN, σε μειωμένες τιμές.
Η προσφορά ισχύει για αγορά ή δέσμευση των προϊόντων με προκαταβολή έως 31/01/2017 ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, ενώ η τοποθέτηση και σε αυτή την περίπτωση μάλιστα, είναι δωρεάν.

Υπηρεσίες

•    Τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση ελαστικών αυτοκινήτων και μηχανών
•    Επισκευή ελαστικών - Βουλκανιζατέρ
•    Επισκευή, ίσιωμα και βαφή ζαντών
•    Ηλεκτρονική ευθυγράμμιση
•    Αλλαγή αμορτισέρ και ελατηρίων
•    Τοποθέτηση μπαταρίας
•    Αλλαγή φρένων, τακάκια και δίσκοι.
•   Mini service. Αλλαγή: λαδιών και φίλτρο λαδιού, φίλτρα αέρος, καμπίνας, καυσίμου, ακρόμπαρα, ημίμπαρα, σταμπιλάϊζερ (ζαμφοράκια), βάσεις αμορτισέρ, ψαλίδια, μπαλάκια ψαλιδιών, φούσκες μπιλιοφόρου, μπουζί.